Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 19:44
Ξένη Μουσική

Η Chappell Roan εξυμνεί τη Miley Cyrus για την έμπνευση και την αυθεντικότητά της

Η Chappell Roan απαρίθμησε τους λόγους για τους οποίους θαυμάζει τη Miley Cyrus.

Η Chappell Roan δεν διστάζει καθόλου να εκφράσει τον θαυμασμό της για τη Miley Cyrus.

Στον κόσμο της pop μουσικής, λίγοι καλλιτέχνες έχουν καταφέρει να αφήσουν το στίγμα τους τόσο έντονα όσο η Miley Cyrus. Μέσα από την πολυετή καριέρα της, έχει αποδείξει επανειλημμένα την ικανότητά της να εξελίσσεται, να καινοτομεί και να παραμένει επίκαιρη σε μία βιομηχανία που συνεχώς αλλάζει.

Η ιστορία της Miley Cyrus είναι ένα αξιοσημείωτο παράδειγμα καλλιτεχνικής εξέλιξης.

Ξεκινώντας ως η αγαπημένη έφηβη σταρ της Disney, Hannah Montana, κατάφερε να μεταμορφωθεί σε μία πολυδιάστατη καλλιτέχνιδα με παγκόσμια απήχηση. Η πορεία της δεν ήταν πάντα εύκολη, αλλά η αποφασιστικότητα και το ταλέντο της την έχουν οδηγήσει στην κορυφή της μουσικής βιομηχανίας.

Η επίδραση της Miley Cyrus στη νέα γενιά καλλιτεχνών είναι αδιαμφισβήτητη και η τάχιστα ανερχόμενη Chappell Roan απαρίθμησε τους λόγους για τους οποίους τη θαυμάζει κατά τη διάρκεια της βράβευσης της 31χρονης τραγουδίστριας ως Disney Legend στο ετήσιο συνέδριο D23 της Disney.

Όπως ανέφερε η Chappell σε ένα μαγνητοσκοπημένο αφιέρωμά της, ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά της καριέρας της Miley είναι η ικανότητά της να επανεφευρίσκει τον εαυτό της.

Κάθε νέο κεφάλαιο στη μουσική πορεία της έρχεται με μία νέα εικόνα, ένα νέο ήχο και μία νέα προσέγγιση στην τέχνη της. Αυτή η συνεχής εξέλιξη δεν είναι απλώς μία στρατηγική μάρκετινγκ, αλλά μία γνήσια έκφραση της καλλιτεχνικής της ανάπτυξης.

«Αυτό που θαυμάζω στη Miley Cyrus είναι ότι συνεχώς επανεφευρίσκει τον εαυτό της και πάντα δουλεύει σκληρά», τόνισε η Chappell Roan.

«Για πολλούς καλλιτέχνες αυτό μπορεί να φαίνεται ότι δεν είναι αυθεντικό ή ότι είναι ξαφνικό, αλλά εκείνη είναι πολύ ανοιχτή σχετικά με τους μετασχηματισμούς της, τόσο καλλιτεχνικά όσο και προσωπικά», συνέχισε.

«Είναι τόσο πιστή στον εαυτό της και κυκλοφορεί μουσική που είναι πολύ αυθεντική», πρόσθεσε.

Η Miley Cyrus έχει κερδίσει τον σεβασμό τόσο των θαυμαστών όσο και των συναδέλφων της για την αυθεντικότητά της.

Είναι ανοιχτή σχετικά με τις προσωπικές προκλήσεις της και τις καλλιτεχνικές αποφάσεις της και αυτή η ειλικρίνεια αντανακλάται στη μουσική της, η οποία συχνά εξερευνά προσωπικά θέματα με τρόπο με τον οποίο ταυτίζονται εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως.

Η 26χρονη Chappell Roan θυμήθηκε επίσης ότι η πρώτη συναυλία που παρακολούθησε στη ζωή της ήταν μία εμφάνιση της Miley Cyrus για την περιοδεία της «Best of Both Worlds» το 2007-2008, με τους Jonas Brothers ως opening act.

Όπως αποκάλυψε χαρακτηριστικά, η Cyrus την ενέπνευσε εκείνο το βράδυ να ακολουθήσει μία καριέρα στη μουσική

«Κατέβηκε μέσα σε ένα κουτί από την οροφή. Σκέφτηκα: “Πώς θα μπορούσα να το κάνω αυτό μία μέρα;”», περιέγραψε.

«Ακόμα το σκέφτομαι. Ακόμα σκέφτομαι εκείνη τη συναυλία. Λέω μέσα μου: “Θέλω να γίνω σαν τη Hannah Montana”, μέχρι και σήμερα», εξήγησε.

Η εισαγωγή αυτή είχε νόημα, καθώς η Chappell Roan σημείωσε ότι πιστεύει πως υπάρχει «μεγάλη επικάλυψη» μεταξύ της καριέρας της ίδιας της Miley Cyrus.

«Είμαι και μεγάλη θαυμάστρια. Αγαπώ το κοινό της. Έχει όλο τον κόσμο να την υποστηρίζει. Μπορεί να κάνει ό, τι θέλει, κάτι που θέλω κι εγώ να καταφέρω. Η Miley κάνει οτιδήποτε και πετυχαίνει. Η Miley για εμένα συμβολίζει την ελευθερία», δήλωσε.

Αυτή η ελευθερία επιτρέπει στη Cyrus να πειραματίζεται με διάφορα μουσικά είδη και στυλ και να εμπνέει και άλλους καλλιτέχνες να αντιμετωπίσουν τη μουσική τους χωρίς στεγανά.

Εκτός από τη Miley Cyrus, ως Disney Legends βραβεύτηκαν επίσης θρύλοι όπως η Jamie Lee Curtis, η Angela Bassett και ο Harrison Ford.

Καθώς συνεχίζει να εξελίσσεται και να εμπνέει, η Miley Cyrus παραμένει ένα λαμπρό παράδειγμα του τι μπορεί να επιτύχει ένας καλλιτέχνης όταν συνδυάζει το ταλέντο με την ακεραιότητα και το θάρρος να είναι ο εαυτός του και η Chappell Roan ακολουθεί σίγουρα το παράδειγμά της.

@popcrave

EXCLUSIVE: full video of Chappell Roan introducing Miley Cyrus as the youngest recipient of the Disney Legend Award.

♬ original sound – Pop Crave





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News