Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 15:18
People

Η Chappell Roan επιθυμεί να αποτελέσει μέρος της γενιάς που «φέρνει θετικές αλλαγές»

Η Chappell Roan ξεκαθάρισε τη στάση της σχετικά με τις πολιτικές φήμες που την ήθελαν να στηρίζει τον Donald Trump. Μετά από αντιδράσεις που προκλήθηκαν από πρόσφατη συνέντευξή της, στην οποία εξέφρασε την απογοήτευσή της για τα «προβλήματα και στις δύο πλευρές» στις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές, η 26χρονη τραγουδίστρια χρησιμοποίησε το TikTok για να δώσει διευκρινίσεις.

Στο βίντεό της, όπου εμφανίστηκε με casual εμφάνιση, τόνισε πως οι δηλώσεις της παρερμηνεύθηκαν. «Ενθαρρύνω τους ανθρώπους να ασκούν κριτική σκέψη, να ενημερώνονται για το τι και ποιον ψηφίζουν, και αυτό βγήκε εκτός πλαισίου», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η Roan υπογράμμισε πως αμφισβητεί κάθε μορφή εξουσίας, συμπεριλαμβανομένης της κυβέρνησης, και πως θέλει να είναι μέρος μιας γενιάς που «αλλάζει τα πράγματα προς το καλύτερο».

Αν και οι δηλώσεις της προκάλεσαν απογοήτευση σε μερίδα του κοινού, που ανέμενε την υποστήριξή της στην Kamala Harris, η Roan ξεκαθάρισε πως δεν υποστηρίζει τον Trump και πως οι πράξεις της, και όχι οι δηλώσεις της, δείχνουν πάντα τις αξίες που πρεσβεύει. Μάλιστα, στη συνέντευξή της στον *Guardian*, είχε τονίσει ότι η αλλαγή που θέλει να δει αφορά πρωτίστως τα δικαιώματα των τρανς, σημειώνοντας πως οι cis άνθρωποι δεν πρέπει να αποφασίζουν για τις ζωές των τρανς.

Συνοψίζοντας τη θέση της, η τραγουδίστρια δήλωσε πως θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των καταπιεσμένων και πως οι αξίες της παραμένουν ακλόνητες, ειδικά σε ό,τι αφορά τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο *Rolling Stone*, η Roan είχε ενθαρρύνει τους θαυμαστές της να χρησιμοποιήσουν την ψήφο τους για να προστατεύσουν τα πολιτικά δικαιώματα.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News