Τρίτη 23 Απρίλιος 2024, 21:51
Μουσική

Η Cardi B δήλωσε ένοχη στις κατηγορίες για επίθεση το 2018

Η Cardi B καταδικάστηκε σε 15 ημέρες κοινωνικής εργασίας για τη συμμετοχή της σε δύο καυγάδες σε strip clubs το 2018.

Η Cardi B ομολόγησε σήμερα την ενοχή της σε δύο κατηγορίες για επίθεση σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, κλείνοντας έτσι την υπόθεση που είχε ξεκινήσει το 2019, όταν είχε εμπλακεί σε δύο καυγάδες το 2018 σε strip clubs της Νέας Υόρκης.

Η 29χρονη ράπερ δήλωσε ένοχη για επίθεση τρίτου βαθμού και απερίσκεπτη έκθεση σε κίνδυνο σε δεύτερο βαθμό.

Ο δικαστής καταδίκασε τη Cardi B σε 15 ημέρες κοινωνικής εργασίας.

Σε βάρος της ράπερ επιβλήθηκαν επίσης περιοριστικά μέτρα διάρκειας τριών ετών, ενώ η Cardi B καλείται επίσης να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα των δύο γυναικών στις οποίες φέρεται να επιτέθηκε, σύμφωνα με την εισαγγελία του Κουίνς της Νέας Υόρκης.

Η Cardi B ανέφερε σε δήλωσή της μετά την καταδίκη της: «Μέρος του να μεγαλώνεις και να ωριμάζεις είναι να λογοδοτείς για τις πράξεις σου. Ως μητέρα, είναι μια συνήθεια που προσπαθώ να εμφυσήσω στα παιδιά μου, αλλά το παράδειγμα ξεκινάει από εμένα. Έχω πάρει κάποιες κακές αποφάσεις στο παρελθόν μου, τις οποίες δεν φοβάμαι να αντιμετωπίσω και να παραδεχτώ».

«Αυτές οι στιγμές δεν με χαρακτηρίζουν και δεν αντικατοπτρίζουν αυτό που είμαι τώρα. Ανυπομονώ να προχωρήσω πέρα από αυτή την κατάσταση με την οικογένεια και τους φίλους μου και να επιστρέψω στα πράγματα που αγαπώ περισσότερο – στη μουσική και στους θαυμαστές μου», πρόσθεσε.

Cardi B

Ένα από τα περιστατικά φέρεται έλαβε χώρα στο Angels Strip Club στο Κουίνς της Νέας Υόρκης τον Αύγουστο του 2018.

Δύο γυναίκες μπάρμαν του strip club ισχυρίστηκαν ότι η Cardi B διέταξε τους συνοδούς της να τους επιτεθούν με μπουκάλια και καρέκλες, σύμφωνα με προηγούμενο δημοσίευμα του TMZ.

Μετά την απαγγελία των κατηγοριών από σώμα ενόρκων τον Ιούνιο του 2019, η Cardi B δήλωσε αθώα σε δύο κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα επίθεσης με σκοπό την πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών.

Τότε, δήλωσε επίσης αθώα σε διάφορες κατηγορίες για πλημμελήματα, μεταξύ των οποίων απερίσκεπτη έκθεση σε κίνδυνο, και παραβάσεις, συμπεριλαμβανομένης της παρενόχλησης.

Τον Δεκέμβριο του 2019, το δικαστήριο συνεδρίασε για να εξετάσει αν οι αναρτήσεις της Cardi B στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν ότι η επίθεση ήταν προμελετημένη, αλλά το Instagram και το Facebook δεν απάντησαν στην κλήτευση.

Η Cardi B, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Belcalis Almánzar, συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2018, για τον ρόλο της στον άγριο καβγά που φέρεται να ξέσπασε στο Angels Strip Club τον Αύγουστο εκείνης της χρονιάς όταν μία από τις μπάρμαν ισχυρίστηκε ότι είχε συνευρεθεί ερωτικά με τον σύζυγο της ράπερ, τον Offset.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News