Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 18:34
People

Η Billie Eilish και ο Finneas στηρίζουν Kamala Harris

«Ψηφίστε σαν να εξαρτάται η ζωή σας από αυτό, γιατί έτσι είναι», τόνισε η Billie Eilish.

Η Billie Eilish και ο Finneas δήλωσαν την υποστήριξή τους στην Kamala Harris και τον Tim Walz για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2024.

Τα βραβευμένα με δύο βραβεία Όσκαρ αδέλφια δημοσίευσαν ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου — την Εθνική Ημέρα Εγγραφής Ψηφοφόρων στις Ηνωμένες Πολιτείες — προτρέποντας τους ακόλουθούς τους να εγγραφούν για να ψηφίσουν και εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους υποστηρίζουν τον συνδυασμό της Kamala Harris και του Tim Walz.

Κοιτάζοντας την κάμερα, η Billie Eilish απευθύνεται άμεσα στους θαυμαστές τους και λέει: «Ψηφίζουμε την Kamala Harris και τον Tim Walz γιατί παλεύουν για την προστασία της αναπαραγωγικής μας ελευθερίας, του πλανήτη μας και της δημοκρατίας μας».

Τα δύο αδέλφια μοιράστηκαν επίσης έναν σύνδεσμο όπου οι θαυμαστές μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση εγγραφής τους στους εκλογικούς καταλόγους πριν από την ημέρα των εκλογών στις 5 Νοεμβρίου.

«Ψηφίστε σαν να εξαρτάται η ζωή σας από αυτό, γιατί έτσι είναι», πρόσθεσε η Billie Eilish.

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε τους εξτρεμιστές να ελέγχουν τις ζωές μας, τις ελευθερίες μας και το μέλλον μας», υπογράμμισε ο Finneas.

«Ο μόνος τρόπος να τους σταματήσουμε και να αποτρέψουμε την επικίνδυνη ατζέντα του Project 2025 είναι να ψηφίσουμε και να εκλέξουμε την Kamala Harris», συνέχισε.

Η Billie Eilish και ο Finneas προστίθενται σε μία μεγάλη λίστα διάσημων μουσικών που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα της Kamala Harris.

Η Megan Thee Stallion, η Ariana Grande, ο John Legend, η Lizzo, ο Quavo, ο Lil Jon, οι Bon Iver, η Barbra Streisand, η Katy Perry και πολλοί άλλοι έχουν ήδη εκφράσει τη στήριξή τους στην αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Taylor Swift έλυσε τη σιωπή της για τις εκλογές στις 10 Σεπτεμβρίου, ανακοινώνοντας την πολυαναμενόμενη υποστήριξή της στην Kamala Harris λίγο μετά την ολοκλήρωση του ντιμπέιτ απέναντι στον Doland Trump.

Η Billie Eilish έχει εκφράσει έντονα την αντίθεσή της στην προεκλογική εκστρατεία και την προεδρία του Donald Trump από τότε που είχε το δικαίωμα να ψηφίζει.

Το 2020, σε ηλικία 18 ετών, η αστέρας της pop έγινε ο νεότερος σε ηλικία καλλιτέχνης που εμφανίστηκε στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών, όπου μίλησε με πάθος για τον κίνδυνο που πίστευε ότι ο Trump αποτελούσε για τις ΗΠΑ.

«Δεν χρειάζεστε εμένα για να σας πω ότι τα πράγματα είναι χαοτικά — ο Donald Trump καταστρέφει τη χώρα μας και όλα όσα μας νοιάζουν», ανέφερε.

«Χρειαζόμαστε ηγέτες που θα λύσουν προβλήματα όπως η κλιματική αλλαγή και ο Covid — όχι που τα αρνούνται. Ηγέτες που θα παλέψουν ενάντια στον συστημικό ρατσισμό και την ανισότητα», τόνισε.

«Και αυτό ξεκινά με το να ψηφίσουμε κάποιον που κατανοεί πόσα διακυβεύονται – κάποιον που χτίζει μία ομάδα που μοιράζεται τις αξίες μας», είπε, πριν τραγουδήσει το τραγούδι της «My Future».





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News