Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 4:52
Ξένη Μουσική

Η Billie Eilish είναι ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες ροές του Spotify μηνιαίος

Η Billie Eilish είναι επίσημα ο μηνιαίος καλλιτέχνης του Spotify με τη μεγαλύτερη ροή, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (19 Αυγούστου) η πλατφόρμα ροής, αντικαθιστώντας το The Weeknd στη σύνοδο κορυφής.

Ο Weeknd (πραγματικό όνομα Abel Tesfaye) έδειξε την υποστήριξή του στην Eilish την περασμένη εβδομάδα, όταν εκείνη πλησίαζε το ρεκόρ του. «Πάμε!» έγραψε μαζί με μια σειρά από emoji καρδιάς, προσευχής και γραμμικού γραφήματος στο X, κάνοντας retweet μια ανάρτηση σημειώνοντας ότι, στις 15 Αυγούστου, απείχε λιγότερο από 1 εκατομμύριο ακροατές από το να γίνει η καλλιτέχνης με τη μεγαλύτερη ροή του Spotify.

Περνώντας το ανώτατο όριο των 100 εκατομμυρίων μηνιαίων ακροατών τον Ιούνιο του 2024, είναι η τρίτη και νεότερη καλλιτέχνις που το έκανε ποτέ, μετά την Tesfaye και την Taylor Swift. Η Eilish έχει επί του παρόντος οκτώ από τα 82 τραγούδια της στο Spotify’s Billions Club, το οποίο σηματοδοτεί κομμάτια που έχουν ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο streams: “Lovely” με τον Khalid (2,8 δισεκατομμύρια παιχνίδια μέχρι σήμερα), “Bad Guy” (2,5 δισεκατομμύρια), “When the Party’s Over » (1,8 δισεκατομμύρια), «Όλα όσα ήθελα» (1,6 δισεκατομμύρια), «Ocean Eyes» (1,4 δισεκατομμύρια), «Happier Than Ever» (1,3 δισεκατομμύρια), «Idontwannabeyouanymore» (1,09 δισεκατομμύρια) και «Bury a Friend» (1,01 δισεκατομμύριο).

Το τρίτο της άλμπουμ, το 10 κομματιών Hit Me Hard and Soft, κυκλοφόρησε τον Απρίλιο και έκανε το ντεμπούτο του στο Νο. 2 του Billboard 200. Το άλμπουμ περιλαμβάνει επιτυχίες όπως “Birds of a Feather”, “Chihiro” και “Lunch”. Το ντεμπούτο άλμπουμ της Eilish, When We All Fall Sleep, Where Do We Go?, και το δεύτερο δεύτερο άλμπουμ, Happier Than Ever, βρέθηκαν στην κορυφή του chart για τρεις εβδομάδες.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News