Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 6:41
People

Η Beyonce λανσάρει το ουίσκι SirDavis για να τιμήσει τον προπάππου της

Μπουκάλι στο χέρι, το ουίσκι ψηλά, δύο χέρια στον ουρανό, άγρια ​​άλογα τρέχουν. Η Beyoncé είναι τώρα η διασημότητα που λάνσαρε τη δική της σειρά αλκοολούχων ποτών, συνεργαζόμενη με την Moët Hennessy για να δημιουργήσει τη δική της γεύση από αυτό που από καιρό ήταν το ποτό της επιλογής της προς τιμήν του προπάππου της.

Όπως αποκαλύφθηκε τη Δευτέρα (19 Αυγούστου), το νέο ουίσκι SirDavis περιγράφεται ως «αρμονία μπαχαρικών με υπέροχες νότες φρούτων» και πωλείται στο διαδίκτυο για 89$. Προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο για προπαραγγελία, αλλά θα κυκλοφορήσει σε καταστήματα στις ΗΠΑ, το Λονδίνο, το Παρίσι και το Τόκιο — καθώς και σε επιλεγμένα αεροδρόμια — από τον Σεπτέμβριο.

«Πάντα με τραβούσε η δύναμη και η αυτοπεποίθηση που νιώθω όταν πίνω ποιοτικό ουίσκι και ήθελα να προσκαλέσω περισσότερους ανθρώπους να βιώσουν αυτό το συναίσθημα», είπε η Beyonce για το εγχείρημα σε μια δήλωση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του προϊόντος, η 32 φορές νικήτρια Grammy αναζήτησε προσωπικά τον Hennessy και τον αποσταγματοποιό Dr. Bill Lumsden για να αναπτύξει το δικό της ουίσκι, κατά τη διάρκεια του οποίου ανακάλυψε ότι ο προπάππος της, Davis Hogue, συνήθιζε να κρύβει μπουκάλια στη φάρμα του για να τα βρουν οι φίλοι και η οικογένεια.

Μετά από χρόνια δουλειάς στο SirDavis, το τρίο τελικά κατέληξε σε ένα ποτό που τιμά σωστά την κληρονομιά του Hogue. «Νομίζω ότι μαζί έχουμε φτάσει σε κάτι για το οποίο είμαι πολύ ενθουσιασμένος», πρόσθεσε ο Lumsden σε μια δήλωση. «Και νομίζω ότι οι πότες ουίσκι θα ξετρελαθούν γιατί είναι πραγματικά πολύ διαφορετικό από οτιδήποτε έχω δοκιμάσει πριν».

Μια μέρα μετά την κυκλοφορία του brand, η Beyonce ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της να ποζάρει με ένα ποτήρι SirDavis. Δημοσίευσε επίσης ένα στιγμιότυπο από το κομψό μπουκάλι του ουίσκι, το οποίο διαθέτει αυτοκόλλητο σε σιλουέτα αλόγου που μοιάζει με τα άλογα που εμφανίζονται στα εξώφυλλα του άλμπουμ της Renaissance και Cowboy Carter.

Το νέο της εγχείρημα ακολουθεί τα βήματα πολλών άλλων μουσικών που έχουν μπει στη βιομηχανία του αλκοόλ, από την εταιρεία Whipshots της Cardi B μέχρι το Ten to One Rum της Ciara. Ο Luke Bryan, ο Blake Shelton, ο Nick Jonas, η Katy Perry και άλλοι έχουν επίσης κυκλοφορήσει με διάφορες σειρές από ρούμι, τεκίλες, βότκες και παρθένα κοκτέιλ.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News