Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 1:09
Ξένη Μουσική

Η Ariana Grande λύνει το μυστήριο των αλλαγών της φωνής της

 

Η Ariana Grande επικρίνει τα δύο μέτρα και δύο σταθμά για τους άνδρες ηθοποιούς, αφού δέχτηκε κριτική για την αλλαγή της φωνής της.

Η Ariana Grande αναφέρθηκε για άλλη μία φορά στις αλλαγές της φωνής της τους τελευταίους μήνες, επισημαίνοντας ότι οι άνδρες ηθοποιοί σπάνια δέχονται την ίδια κριτική που έχει δεχθεί εκείνη για τις προσπάθειές της να υποδυθεί όσο καλύτερα μπορεί τον ρόλο της Glinda στις επερχόμενες ταινίες του «Wicked».

Η 31χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε ως καλεσμένη στο podcast «Shut Up Evan» του Evan Ross Katz και μίλησε για την απόφασή της να εξηγήσει γιατί ο ήχος της φωνής της αλλάζει μερικές φορές.

Αφού ένα βίντεο με την απότομη αλλαγή στον τόνο της φωνής της κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο podcast «Podcrushed» του Penn Badgley τον περασμένο μήνα έγινε viral, η Ariana Grande σχολίασε στο TikTok ότι μιλάει έτσι εδώ και δύο χρόνια στα γυρίσματα των ταινιών του «Wicked» και σημείωσε ότι είναι καλύτερο για την υγεία της φωνής της να χρησιμοποιεί υψηλούς τόνους

 

Η Ariana Grande μπήκε σε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες στην εκπομπή του Evan Ross Katz.

«Πέρασα πολύ καιρό υποδυόμενη έναν χαρακτήρα κάθε ημέρα και εκπαιδεύοντας τη φωνή μου να κάνει διαφορετικά πράγματα», δήλωσε για το «Wicked».

«Η φωνή είναι μέσα στο σώμα, είναι ένα όργανο, και η μυϊκή μνήμη είναι κάτι πραγματικό. Είναι κάτι φυσιολογικό για τους ανθρώπους που η δουλειά τους είναι να μεταμορφώνονται», τόνισε.

Η τραγουδίστρια εξέφρασε επίσης την έκπληξή της για το γεγονός ότι οι άνδρες στο Hollywood συχνά επαινούνται όταν μεταμορφώνονται στους χαρακτήρες τους στην πραγματική ζωή της, ενώ εκείνη έχει γίνει αντικείμενο χλευασμού στο διαδίκτυο για το ίδιο πράγμα.

 

«Βλέπεις τους άνδρες ηθοποιούς – σίγουρα, ο κόσμος κάνει μερικά αστεία εδώ κι εκεί για όποιον ζει κάτι τέτοιο – αλλά πάντα μετά λένε: “Ουάου, πόσο αφοσιωμένος είναι στην τέχνη του. Τι εκπληκτική μεταμόρφωση! Είναι ένας λαμπρός ηθοποιός!” Και Θεός φυλάξοι αν φταρνιστώ όπως η Glinda», ανέφερε.

«Είχα μία δουλειά να κάνω. Οι άνθρωποι αλλάζουν και οι συνήθειες διαμορφώνονται. Είναι παράξενο να βρίσκεσαι κάτω από τόσο έντονο έλεγχο», συνέχισε.

Η κριτική που δέχτηκε για τον τρόπο ομιλίας της ήταν μόνο ένα από τα πολλά θέματα που η Ariana Grande συζήτησε με τον Evan Ross Katz, ο οποίος ρώτησε επίσης την τραγουδίστρια γιατί απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Twitter, καθώς και για την απόφασή της να μιλήσει με ευγένεια για το body shaming με ένα ευάλωτο βίντεο στο TikTok πέρυσι – κάτι που η ίδια χαρακτήρισε «παρορμητικό» αλλά δεν το μετανιώνει.

Επιπλέον, συζήτησαν τους λόγους για τους οποίους η Ariana Grande επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους σχετικά με την αρνητική κριτική που δέχτηκε πέρυσι για τη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Wicked», Ethan Slater, την οποία υπαινίχθηκαν χωρίς να την αναφέρουν ευθέως.

«Υπάρχουν ακόμα πολλές παρεξηγήσεις σχετικά με όλα εκεί έξω», σχολίασε η τραγουδίστρια.

 

«Σου έχω στείλει τόσα πολλά προσχέδια με πράγματα όπως: “Θέλω να το πω τόσο πολύ!” Πάντα το σκέφτομαι το βράδυ και πάντα καταλήγω στο ότι πρέπει να προστατεύω τον εαυτό μου και να μην τσιμπάω το δόλωμα», συνέχισε.

«Αυτό που έχω ανακαλύψει είναι πως όταν προστατεύω την ηρεμία μου, την ιδιωτικότητά μου και τις πραγματικές λεπτομέρειες… μερικές φορές, αν απαντήσεις σε κάτι, στην πραγματικότητα μπορεί να εκθέσεις περισσότερο την πραγματική ζωή του», εξήγησε.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News