Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 11:29
Ελληνική Μουσική Συναυλίες

Η Αναστασία κατέκτησε και την Αυστραλία, φορώντας την ελληνική σημαία στους ώμους της

Στην καλοκαιρινή περιοδεία της, «Siga To Prama Tour», το διαμαντένιο κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας πραγματοποίησε τέσσερις μοναδικές συναυλίες στην Αυστραλία, χαρίζοντας ανεπανάληπτες στιγμές στους Έλληνες ομογενείς που έσπευσαν να την απολαύσουν. Οι δύο εμφανίσεις στη Μελβούρνη στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου, καθώς και οι συναυλίες στο Σίδνεϊ και την Αδελαΐδα στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα, έγιναν sold out, με την Αναστασία να δίνει τον καλύτερό της εαυτό.

Στο πλευρό της βρέθηκε η Nicole, ερμηνεύτρια του διαχρονικού summer hit «Mamacita Buena», με το κοινό να αγκαλιάζει και τις δύο καλλιτέχνιδες. Η περιοδεία της 21χρονης τραγουδίστριας σημείωσε απόλυτη επιτυχία, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Η Αναστασία, εμφανώς συγκινημένη από την αγάπη του κοινού στην πρώτη της εμφάνιση στην Αυστραλία, τίμησε τους Έλληνες ομογενείς φορώντας την ελληνική σημαία στους ώμους της. Τα shows ήταν άλλη μια επιτυχημένη παραγωγή του μάνατζέρ της, Mike Σταθάκη, CEO της Golden Records.

Εκτός από τις συναυλίες, η Αναστασία επισκέφθηκε και την ελληνική κοινότητα της Μελβούρνης, καλεσμένη του promoter Βασίλη Μαυρογιάννη, συναντώντας και συνομιλώντας με μέλη της κοινότητας.

Η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι, «Αγάπη Μου Με Διώχνεις», από την Golden Records και τη Minos EMI, A Universal Music Company, το οποίο το κοινό αναμένει με ανυπομονησία, όπως φάνηκε από τα χιλιάδες σχόλια στα social media της.

Η περιοδεία της Αναστασίας θα συνεχιστεί με τρεις ακόμη εμφανίσεις: στις 2 Οκτωβρίου στη Νυρεμβέργη, στις 3 Οκτωβρίου στη Μύκονο και στις 19 Οκτωβρίου στη Ζυρίχη. Μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας, θα βρεθεί στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου για τις εμφανίσεις τους στην «Ακτή Πειραιώς», συνεχίζοντας την καλοκαιρινή επιτυχία των κοινών τους συναυλιών.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News