Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 0:55
Ελληνική Μουσική Συναυλίες

Η Αλέκα Κανελλίδου στο Κηποθέατρο Παπάγου

Μία σπάνια και συλλεκτική εμφάνιση από την Αλέκα Κανελλίδου.

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Αλέκα Κανελλίδου μας προσκαλεί σε μία σπάνια και συλλεκτική εμφάνιση που θα κάνει αίσθηση, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, στο Κηποθέατρο Παπάγου στην Αθήνα.

Καθώς αποχαιρετούμε το καλοκαίρι, μία εμφάνιση έρχεται να επισκιάσει όλο το θόρυβο της νύχτας.

Η σπουδαία Αλέκα Κανελλίδου, εμβληματική μορφή της δεκαετίας του ’70, με μοναδικά αισθαντική φωνή και διακριτική σκηνική παρουσία, πραγματοποιεί το 2024 λίγες επιλεγμένες συναυλίες μαζί με εξαιρετικούς μουσικούς.

Μετά από τις sold out παραστάσεις στο Θέατρο Άλσος στις αρχές της φετινής χρονιάς, εμπλουτίζει το πρόγραμμά της με την ανεμελιά που χαρακτηρίζει την καλοκαιρινή ραστώνη, σε ατμοσφαιρικούς συναυλιακούς χώρους.

Η Αλέκα Κανελλίδου θα ερμηνεύσει τραγούδια που ερωτευτήκαμε, τραγούδια που σημάδεψαν στιγμές και φάσεις της ζωής μας και θα αποδείξει για ακόμη μία φορά τη μοναδική θέση της στην ελληνική δισκογραφία και τις καρδιές μας.

Με τα τραγούδια της πλούσιας διαδρομής της, τη βαθιά αισθαντική φωνή και το τζαζ ηχόχρωμα της, η Αλέκα Κανελλίδου θα μας ταξιδέψει σε μία μαγική βραδιές γεμάτη από τραγούδια που μας έχουν στιγματίσει.

Μέσα από ταξίδια στο χρόνο από το χθες μέχρι σήμερα, για όλους εμάς που ερωτευτήκαμε με τη φωνή της, αισθανθήκαμε, αγαπήσαμε και ταυτίσαμε τις ερμηνείες της με αξέχαστες προσωπικές στιγμές μας.

Μια ερμηνεύτρια με διαχρονικές επιτυχίες που έχουν σφραγίσει τις τρυφερές αναμνήσεις της, με την ακαταμάχητα γοητευτική φωνή της, μας δίνει ραντεβού στο Κηποθέατρο Παπάγου για να μας ξυπνήσει παλιούς και νέους έρωτες.

Πληροφορίες

Αλέκα Κανελλίδου

Κηποθέατρο Παπάγου
Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Ώρα έναρξης: 21:00

Διάθεση εισιτηρίων

Ticket Services
– Online: www.ticketservices.gr
– Τηλεφωνικά: 210 72 34 567
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

Γραφείο Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού
Αναστάσεως 90, Παπάγου
Δημοτική Κοινότητα Παπάγου
Ώρες 09:00 -14:00 – Δευτέρα ως Παρασκευή
Τηλ.: 213 2027185-186-187



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News