Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 5:34
Ξένη Μουσική

Halsey: Η αγωνία της για το sample του «Lucky» της Britney Spears

 

Η Halsey αποκαλύπτει το μεγαλύτερο άγχος της κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του νέου single της.

Η Halsey δεν μπορούσε να πιστέψει την τύχη της όταν η διαδικασία να πάρει άδεια να χρησιμοποιήσει το «Lucky» της Britney Spears στο νέο ομώνυμο τραγούδι της αποδείχθηκε εύκολη, στο σημείο που δεν μπορούσε παρά να ανησυχεί ότι κάτι κακό θα συνέβαινε.

Η 29χρονη τραγουδίστρια μίλησε για το νέο single της «Lucky» σε μία συνέντευξη που έδωσε στη βρετανική ραδιοφωνική εκπομπή «Capital Breakfast».

Η Halsey θυμήθηκε ότι ένιωθε «πραγματικά αγχωμένη» για τη διαδικασία να πάρει την άδεια να χρησιμοποιήσει ένα τόσο εμβληματικού τραγουδιού από τη δισκογραφία της Britney Spears, παρόλο που η ίδια η τραγουδίστρια της είχε δώσει την έγκρισή της από την αρχή, όπως είχε αποκαλύψει προηγουμένως.

 

«Θυμάμαι που σκεφτόμουν όταν το κάναμε: “Πώς δεν έχει γίνει αυτό πριν; Έχει γίνει αυτό πριν; Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν έχει γίνει αυτό πριν;”», λέει σε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη.

«Είμαι έτοιμη να απογοητευτώ έχοντας ερωτευτεί αυτό το τραγούδι και υπάρχει λόγος που δεν το έχουν κάνει sample σε μεγάλο βαθμό ακόμα;», συνέχισε, εξηγώντας τις σκέψεις της.

«Γι’ αυτό ήμουν πολύ νευρική και τελικά, όταν πήρα την έγκριση από την Britney και τον Max Martin – ο οποίος συμμετείχε στην αρχική έκδοση του τραγουδιού – αφού τους είχα στο πλευρό μου, κάθε ημέρα της διαδικασίας περίμενα κάποιον να πει: “Αστειεύομαι, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό πια”», πρόσθεσε.

Ενώ η κυκλοφορία του «Lucky» της Halsey κύλησε χωρίς προβλήματα, το μουσικό βίντεο του single που σκηνοθέτησε η Gia Coppola ήταν μία διαφορετική ιστορία.

 

Μετά την πρεμιέρα του music video, η Britney Spears ισχυρίστηκε σε ένα μήνυμά της στον λογαριασμό της στο X (πρώην Twitter) ότι ένιωθε πως είχε πέσει θύμα «παρενόχλησης και bullying» από την παρουσίασή της ως μία «επιφανειακή pop star χωρίς καρδιά ή καμία ανησυχία».

Το μήνυμα ανέφερε επίσης ότι η Britney Spears σχεδίαζε να κινηθεί νομικά, παρόλο που το music video δεν αναφερόταν στην πραγματικότητα στην ίδια, αλλά στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει σιωπηλά τα τελευταία χρόνια η Halsey.

Λίγο αργότερα, η 42χρονη τραγουδίστρια διέγραψε την ανάρτηση και ισχυρίστηκε ότι δεν είχε γράψει η ίδια το πολύκροτο μήνυμα.

Η Halsey δεν αναφέρθηκε στο περιστατικό στο απόσπασμα από τη συνέντευξή της στο «Capital Breakfast», αλλά επιβεβαίωσε την αγάπη της για την Britney Spears.

«Ήταν τόσο κυκλικό. Υπάρχει ένα κοριτσάκι 6 ετών μέσα στην ψυχή μου που συνηθίσει να ντύνεται και να κάνει παραστάσεις για τους παππούδες του στο σαλόνι με τραγούδια της Britney Spears», είπε.

 

«Προφανώς, το τραγούδι είναι μία τόσο όμορφη ανάμνηση και είναι μεγάλη τιμή που επαναπροσδιορίζω με αυτόν τον τρόπο, ειδικά επειδή είναι ήδη ένα τέλειο τραγούδι», πρόσθεσε.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News