Τρίτη 16 Απρίλιος 2024, 12:20
Ευ Ζην

Γυμναστική στη φύση: Τι να προσέχεις

Όπως λέει και γνωστό τραγούδι… δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να βγεις έξω και να γυμναστείς στη φύση! Πάμε να δούμε όλα όσα θα χρειαστείς.

Η γυμναστική στη φύση έχει πολλά πλεονεκτήματα. Πρώτα απ’ όλα είναι δωρεάν. Δεν χρειάζεσαι συνδρομές. Κατά δεύτερον, είναι πιο κοινωνική και σε ανεβάζει ψυχολογικά καλύτερα από ένα γυμναστήριο.  Αν σε ενδιαφέρει το fitness στα όρια σημείωσε ότι η γυμναστική στη φύση είναι πιο απαιτητική για το σώμα σου. Άσε που είναι και πιο απολαυστική.

Πριν ξεχυθείς στα βουνά και τα λαγκάδια όμως, φρόντισε να έχεις και τα ανάλογα αξεσουάρ!

1. Sentio Fitness Starter Kit

Για την περίπτωση που τώρα σκέφτεσαι για πρώτη φορά να αρχίσεις την γυμναστική σε εξωτερικούς χώρους η καλύτερη αρχή είναι ένα σετ με τα πιο βασικά. Το Fitness Starter Pack έχει τα πιο σημαντικά που χρειάζεσαι για τη γυμναστική σου. Περιλαμβάνει ένα μεγάλο σακίδιο, ένα στρώμα γυμναστικής, μία ασημένια μπάλα και ένα λάστιχο αντίστασης. Περιέχει όσα θα χρειαστείς για άσκηση σε όλο το σώμα σε ότι επίπεδο και να βρίσκεσαι. Από πρωτάρης μέχρι gymaddict με το starter kit αμάξι σου ή δίπλα στην πόρτα σου κάθε στιγμή θα μπορεί να γίνει workout.

2. Παγούρι

Απόλυτα σημαντικό σε κάθε workout είναι η ενυδάτωση σου! Πρέπει πάντα να έχεις στη διάθεση σου αρκετά υγρά. Είτε νερό είτε κάποιο τσάι. Χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα παγούρι όπως το Παγούρι Fitness από τη Sentio, διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα και χωρητικότητα 900ml. Με ανθεκτικό λουράκι, καπάκι που ασφαλίζει και ειδικό κουμπί για να το ανοίγεις με ασφάλεια. Η αντιολισθητική λαβή εξασφαλίζει εύκολο και σταθερό κράτημα. Για workouts μεγαλύτερης διάρκειας καλό είναι να έχεις και επιπλέον παγούρι. Η πρόταση μας είναι ένα παγούρι θερμός! Το ανοξείδωτο «Verdigris» της Sentio διαθέτει 4 επίπεδα, εσωτερική επένδυση ανοξείδωτου ατσαλιού 304, μονωτικό υπόστρωμα θερμός και εξωτερική επένδυση ανοξείδωτου ατσαλιού 201. Για αυτό μπορεί να διατηρήσει το περιεχόμενό του κρύο για έως και 24 ώρες & ζεστό για έως 12 ώρες. Διαθέτει ειδικό πώμα, εξασφαλίζοντας ασφαλές κλείσιμο χωρίς διαρροές.

3. Blendjet Φορητό Blender

Στο fitness πέρα από το νερό για την ενυδάτωση χρειάζεσαι και βιταμίνες και άλλα συστατικά για να βοηθάς το σώμα σου. Το Blendjet είναι ελαφρύ, ανθεκτικό και φορητό. ΜΕ χωρητικότητα 475ml είναι το μπλέντερ που αλλάζει το παιχνίδι και σου επιτρέπει να φτιάχνεις φρέσκα smoothies & shakes όπου βρίσκεσαι. Επαναφορτιζόμενο στα γρήγορα μέσω της θύρας φόρτισης USB-C, που είναι ανθεκτική νερό, με μια φόρτιση σου έως και 15 μίγματα. Φορητό και πανίσχυρο. Χάρη στην τεχνολογία TurboJet αλέθεις πάγο, κατεψυγμένα φρούτα, λαχανικά μέσα σε μόλις 20 δευτερόλεπτα! Τέλος ο καθαρισμός του είναι πανεύκολος. Απλά βάλε νερό και λίγο σαπούνι και πάτα το on. Ξεπλένεις και ξαναχρησιμοποιείς.

4. Φορητή Συσκευή Μασάζ

Όσο σημαντικό είναι το workout εξίσου σημαντική είναι και η αποθεραπεία! Για κάποιους η αποθεραπεία μπορεί να είναι και σημαντικότερη. Υπάρχουν πολλές λύσεις αλλά εμείς σου προτείνουμε μια πολύ λειτουργική φορητή μονάδα μασάζ, την Lola Συσκευή Μασάζ Φορητή Brave Black! Με εργονομικό και ελαφρύ σχεδιασμό μπορείς να το χειρίζεσαι ακόμη και μόνος σου ενώ χάρη μικρό του μέγεθος μπορείς να το μεταφέρεις με άνεση παντού. Ιδανική για χρήση μετά τη γυμναστική, προκειμένου να σε ανακουφίσει και να σε τονώσει. Έχει 4 διαφορετικές κεφαλές για διαφορετικές τεχνικές μασάζ.

  • Flat Λαβή ιδανική για απαλό μασάζ στις ομάδες μυών της πλάτης & του στήθους.
  • U Λαβή για μασάζ σε πιο στενά μέρη του σώματος όπως ο λαιμός, οι αστράγαλοι και οι γάμπες.
  • Κονοειδής Λαβή που είναι κατάλληλη για τεχνική του βαθύτερου μασάζ.
  • Λαβή Μπάλας προκειμένου να κάνεις ήπιο μασάζ.

Σαν ισχύ σου προσφέρει 4 ταχύτητες μασάζ (έως 3000rpm). Μια μπαταρία λιθίου ταχείας φόρτισης  χωρητικότητας 2000mAh σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς τη συσκευή για 10 λεπτά ημερησίως για έως 60 ημέρες χωρίς να πρέπει το φορτίσεις.

 

πηγή: in

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News