Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 14:55
Media

GNTM: Μία λάθος απάντηση την έβγαλε εκτός διαγωνισμού – Απίστευτη ένταση ανάμεσα στους κριτές

GNTM: Ήταν σίγουρη για τον εαυτό της και για τα μαλλιά της που θεωρεί ότι είναι το ατού της όμως μια λάθος απάντηση την έβγαλε εκτός παιχνιδιού.

Η 21χρονη Εύα από την Κύπρο με το φουντωτό και πολύ πλούσιο signature μαλλί θέλησε να κυνηγήσει το όνειρό της και βρέθηκε στις auditions του GNTM 5.

Η δήλωσή της ότι δε θα ξύριζε ποτέ τα μαλλιά της ακόμα και για συμβόλαιο με πολλά χρήματα, της στοίχισε τη θέση της στον διαγωνισμό μόδας.

«Είσαι όμορφη αλλά δεν είσαι επαγγελματίας», είπε η Βίκυ Καγιά στο 21χρονο κορίτσι που τόνισε πως δε θα ξύριζε τα μαλλιά της. Η Εύα πήρε αρνητική απάντηση και από τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου για τον ίδιο λόγο, παρόλο που και οι δύο της είπαν ότι είναι εντυπωσιακή.

Η Σοφία Χατζηπαντελή ωστόσο, της έδωσε «ναι», της είπε ότι τη θαυμάζει και ότι ούτε και εκείνη θα ξύριζε ποτέ τα φρύδια της και ότι αν δεν την έπαιρναν σε κάποια δουλειά λόγω των φρυδιών της, καλώς να μην την έπαιρναν!
Μέχρι όμως να ψηφίσουν οι κριτές και να την βγάλουν εκτός ριάλιτι μοντέλων, επικράτησε λίγη ένταση καθώς η Σοφία Χατζηπαντελή προσπαθούσε να στηρίξει τη δική της άποψη και οι υπόλοιποι είχαν αντίθετη γνώμη.

 

 

πηγή: www.gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News