Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 1:17
Ελληνική Μουσική Συναυλίες

Γιώργος Θεοφάνους: Γιορτάζει 35 χρόνια καριέρας στο Ηρώδειο

 

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται μερικούς από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της Ελλάδας σε μία βραδιά με φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, ένας από τους κορυφαίους συνθέτες και δημιουργούς της μουσικής σκηνής, γιορτάζει τα 35 χρόνια του στο ελληνικό τραγούδι με μία μεγάλη συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή μερικών από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της χώρας.

Η συναυλία, με τίτλο «35 Σ’ αγαπώ… Μαζί για το Παιδί», αποτελεί μία πρωτοβουλία του Γιώργου Θεοφάνους με στόχο την ενίσχυση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για την υποστήριξη των δράσεων της Ένωσης, που έχει ως σκοπό την προστασία και την προαγωγή της ψυχικής και σωματικής υγείας των παιδιών.

 

Ο Γιώργος Θεοφάνους, πλαισιωμένος από μία πλειάδα καταξιωμένων καλλιτεχνών, θα μας ταξιδέψει σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο διαχρονικές επιτυχίες.

Σε αυτήν την ξεχωριστή βραδιά θα εμφανιστούν: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ένας από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές της νέας γενιάς με πολλά επιτυχημένα άλμπουμ και τραγούδια. Η Μελίνα Ασλανίδου, γνωστή για τη χαρακτηριστική φωνή της και τις δυναμικές ερμηνείες της.

Ο Χρήστος Δάντης, ένας πολυδιάστατος καλλιτέχνης με πλούσιο ρεπερτόριο. Η Ευρυδίκη, μία από τις πιο αγαπημένες φωνές της ελληνικής pop σκηνής.

Η Πέγκυ Ζήνα, μία αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Ο Κώστας Μακεδόνας, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της έντεχνης μουσικής.

 

Η Πίτσα Παπαδοπούλου, μία θρυλική φωνή με μεγάλη πορεία στο λαϊκό τραγούδι και ο Αντώνης Ρέμος, ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους τραγουδιστές.

Οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Δάντης, Ευρυδίκη, Πέγκυ Ζήνα, Κώστας Μακεδόνας, Πίτσα Παπαδοπούλου και Αντώνης Ρέμος θα ερμηνεύσουν μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους, που έχουν σημαδέψει την ελληνική μουσική σκηνή.

Η συναυλία θα συνοδεύεται από μία 14μελή ορχήστρα υπό τη μουσική επιμέλεια του Λεωνίδα Τζίτζου.

Συμμετέχουν επίσης οι εξαιρετικοί σολίστ Θάνος Γκιουλετζής στο βιολί, Νίκος Ζωιδάκης στη λύρα και Μανώλης Καραντίνης στο μπουζούκι.

Τη μουσική πανδαισία θα συμπληρώσουν οι παιδικές χορωδίες του Δήμου Διονύσου υπό τη διεύθυνση της Χρυσούλας Τσιμούρη, του Ι. Ν. Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης υπό τη διεύθυνση των Λώρα Πετροπούλου και Ελεωνόρα Ζαχαριά, η χορωδία Cantus Atenas υπό τη διεύθυνση της Δήμητρας Χανού και η χορωδία Con Anima Συλλόγου Εργάνη υπό τη διεύθυνση της Ιουλίας Τζανετουλάκου.

 

Ο Γιώργος Θεοφάνους, στο πιάνο, θα παρουσιάσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τραγούδια που έχουν συνοδεύσει πολλές γενιές και συνεχίζουν να μας συντροφεύουν.

Σε αυτή τη μεγάλη μουσική γιορτή θα ακουστούν τα 35 πιο όμορφα «Σ’ Αγαπώ», μία συλλογή από τα ωραιότερα τραγούδια αγάπης που έχει γράψει ο Γιώργος Θεοφάνους. Τραγούδια που έχουν το χάρισμα να ξυπνούν τα πιο έντονα συναισθήματά μας και να μας θυμίζουν τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας.

Όλα τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», ενισχύοντας το σημαντικό έργο της οργάνωσης που στηρίζει παιδιά και οικογένειες σε ανάγκη.

Με τη συμμετοχή κορυφαίων καλλιτεχνών και τη στήριξη ενός φιλανθρωπικού σκοπού, αυτή η συναυλία υπόσχεται να είναι μία μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική και αγάπη.

Πληροφορίες

Γιώργος Θεοφάνους
«35 Σ’ αγαπώ… Μαζί για το Παιδί»

Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Ώρα έναρξης: 20:30

Διάθεση εισιτηρίων

Ticket Services
– Online: www.ticketservices.gr
– Τηλεφωνικά: 210 72 34 567
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News