Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 12:05
Media

Γιώργος Σουξές για Άγριες μέλισσες: «Τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα είναι συγκλονιστικά»

O αγαπημένος ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για το μεγάλο φινάλε της σειράς και για τα συναισθήματα που τον κατακλύζουν.

Το μεγάλο φινάλε των «Αγριων μελισσών» πλησιάζει. Ποια συναισθήματα σας κατακλύζουν;

«Υπάρχει μια γενικότερη στενοχώρια αλλά θεωρώ ότι έπρεπε να κλείσει πια ο κύκλος. Οι συνάδελφοι έχουν ήδη αρχίσει να φορτίζονται και να το εκδηλώνουν. Από την άλλη έτσι είναι η ζωή μας. Ολοκληρώνεται μια δουλειά και προχωράς στην επόμενη. Ολο αυτό που ζήσαμε ήταν πολύ ωραίο και σε όλους μας θα μείνει αξέχαστο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την παραγωγή, τους σκηνοθέτες, τους σεναριογράφους, τους συναδέλφους ηθοποιούς και τεχνικούς των συνεργείων, τους βοηθητικούς ηθοποιούς και όλους όσοι βοήθησαν στην απόδοση αυτού του εξαιρετικού αποτελέσματος που είδαν οι τηλεθεατές στην οθόνη».

Τι αγαπήσατε πιο πολύ στον Προύσαλη;

«Είναι ένας άνθρωπος που αποζητά τη δικαιοσύνη, βοηθάει τους συνανθρώπους του, είναι πράος, του αρέσει να γλεντάει και είναι έξω καρδιά. Ζει στο χωριό του την κάθε στιγμή. Από ενωμοτάρχης έγινε διοικητής, παντρεύτηκε, το καθεστώς τον ξήλωσε. Εχει μια πορεία στο σίριαλ και παρακολουθούμε ένα φυσιολογικό άτομο με τις καλές και τις δύσκολες στιγμές που έχει να αντιμετωπίσει».

Εδώ που τα λέμε το κοινό ήταν και αυτό που πάντρεψε τον Προύσαλη με τη Ρίζω.

«Στην πραγματικότητα έτσι είναι. Ηταν μεγάλη η απαίτηση του κόσμου να τους δει μαζί».

Πάντως, παρόλο που ο Προύσαλης είναι η αρχή του τόπου, πολλές φορές έχει βοηθήσει τους συγχωριανούς του και κάνει τα στραβά μάτια και μάλιστα σε καθεστώς χούντας.

«Ετσι νιώθει. Γνωρίζει ότι οι συγχωριανοί του δεν έχουν κακή πρόθεση και αυτό που τον οδηγεί ήταν η ανάγκη να τους δείξει τον δρόμο. Ο Βασίλης είναι η αρχή του τόπου, όμως οι θεατές βλέπουν ότι την εξουσία την ασκούν άλλοι.

Τα όσα εξελίσσονται δεν του είναι εύκολα διαχειρίσιμα. Πρέπει να πάρει αποφάσεις που πολλές φορές δεν είναι νομότυπες, αλλά τον πνίγει το δίκιο. Και μπορεί στο σίριαλ να φαίνονται ποιοι είναι οι ένοχοι, στην πραγματική ζωή όμως όχι».

Ωστόσο τα τραγικά δεν τελειώνουν στο Διαφάνι. Ο χαμός του Θανασάκη ήταν ένα ακόμη χτύπημα.

«Αυτό στοίχισε πραγματικά σε όλους τους ήρωες της σειράς περισσότερα από οτιδήποτε άλλο γιατί θεωρούσαν ότι είχαν σώσει το παιδί από τα χέρι του Ακύλα και των ομοίων του. Το κλίμα είναι βαρύ κι εκρηκτικό, θα υπάρξουν κι άλλοι θάνατοι αλλά και η συγχώρεση. Καλύτερα όμως να τα δείτε επί της οθόνης».

Ο Ακύλας πάντως συλλαμβάνεται.

«Ναι, αλλά δεν είχα την τιμή να τον συλλάβω εγώ. Κρίμα. Είνα κρατούμενος στη Λάρισα. Όμως όταν μαθαίνει από τη Ζωή ότι η Κορίνα δεν είναι κόρη του θα προσπαθήσει να αποδράσει, και θα τι καταφέρει. Σκοπός του είναι να την εκδικηθεί».

Και η σχέση του Κωνσταντή και της Δρόσως κλυδωνίζεται από το βάρος των ενοχών του για το Γιάννο.

«Δεν μπορεί να ησυχάσει αν ι δεν πάρει συγχώρεση από τον I Λάμπρο που τελικά έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον θάνατο του αδελφού του και πρέπει να πάρει μια μεγάλη απόφαση. Ολα δείχνουν πως ο γάμος ακυρώνεται, αλλά τελικά θα γίνει».

Κι έχουμε και τον Δούκα με τη Μυρσίνη.

«Ο Δούκας βλέπει τον κλοιό γύρω του να σφίγγει όταν τον εγκαταλείπει και η Αγορίτσα. Ουσιαστικά μένει ολομόναχος. Τα γεγονότα ωστόσο που θα ακολουθήσουν θα είναι συγκλονιστικά και είμαι σίγουρος ότι θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

Πηγή:TV24


πηγή: www.gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News