Πέμπτη 21 Σεπτέμβριος 2023, 19:12
Lifestyle

Γιώργος Κωνσταντίνου: Έγραψαν ειρωνικά για μένα ότι είμαι ο άνθρωπος ορχήστρα

«Κάποιος έγραψε ειρωνικότατα τι είναι αυτός; Ο άνθρωπος ορχήστρα; Ε, αφού είχα τη δυνατότητα να το κάνω, το έκανα», δήλωσε ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιώργος Κωνσταντίνου, για την καριέρα του, ενόψει και της πρεμιέρας των «Πανθέων». 

Μιλώντας στην εκπομπή «Fay’s Time» για την πρεμιέρα των «Πανθέων», ο Γιώργος Κωνσταντίνου έκανε και μια αναδρομή στην καριέρα του, με αφορμή την έναρξη της νέας σειράς.

«Έπαιξα και στην τηλεόραση και σε παραστάσεις και σε ό,τι έπαιξα ήμουν πάρα πολύ ειλικρινής. Αυτό το δέχτηκε ο κόσμος μέχρι τώρα και είμαι ευγνώμων για αυτό. Έχω κάνει 22 σίριαλ, τα οποία τα έγραφα, τα σκηνοθετούσα, έπαιζα.

Κάποιος έγραψε ειρωνικότατα τι είναι αυτός; Ο άνθρωπος ορχήστρα; Ε, αφού είχα τη δυνατότητα να το κάνω, το έκανα» ανέφερε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

«Για τους Πανθέους νομίζω ότι ήταν κάτι πολύ ωραίο για εμένα κι έκανα μία δημιουργία. Αυτό θα το δείτε άλλωστε στο πρώτο επεισόδιο, μην το λέω εγώ. Οι Πανθέοι είναι η πιο επιτυχημένη σκέψη για να γίνει. Ήταν ένα από τα καλύτερα σίριαλ που κυκλοφορούσαν τότε», συμπλήρωσε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News