Τετάρτη 29 Μάιος 2024, 13:44
Media

Γιώργος Καπουτζίδης: Δεν καταλαβαίνω γιατί η ομοφυλοφιλία αντιμετωπίζεται σαν κάτι πολύ δραματικό

Όσα εξομολογήθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Απέναντι από τον Τάσο Τρύφωνος θα βρεθεί, την προσεχή Κυριακή 29 Ιανουαρίου, ο Γιώργος Καπουτζίδης σαν καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Alpha Κύπρου όπου θα αναφερθεί στο θέμα του coming out και την ομοφυλοφιλία.

«Νιώθω ότι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα είναι η ελευθερία και η ανεξαρτησία μου. Η σχέση με τους γονείς μου ήταν πάντα καλή. Δεν υπήρχαν δηλαδή ποτέ άσχημες αντιδράσεις λόγω της σεξουαλικότητάς μου» δηλώνει μεταξύ άλλος ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Του κόστισε η επιλογή του να βγει και να μιλήσει δημόσια για την σεξουαλική του ταυτότητα; «Το κόστος φαντάζομαι έχει να κάνει με την εμπορικότητα που μπορεί να έχει το όνομά μου.

Κάποιοι θα πουν ότι εμένα αυτός ο άνθρωπος δεν μου αρέσει πια, δεν θέλω να τον ξαναδώ. Δεν πειράζει» παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο ηθοποιός.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πια σε όλες τις σειρές και όλες τις ταινίες η ομοφυλοφιλία αντιμετωπίζεται σαν κάτι πολύ δραματικό. Εγώ δηλαδή το πρωί δεν ξυπνάω και λέω: “αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα”» τονίζει ο Γιώργος Καπουτζίδης για την απεικόνιση της ομοφυλοφιλίας στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη.

Είναι εύκολος ή δύσκολος ως άνθρωπος κατά την άποψή του; Ο Γιώργος Καπουτζίδης απαντά: «Σαν Γιώργος είμαι εύκολος. Η δυσκολία είναι το «Καπουτζίδης» είναι η αλήθεια. Μπορεί να είναι λίγο ζόρικο για τον άνθρωπο που είναι μαζί μου. Είμαι 100% ο εαυτός μου και δεν χαμπαριάζω και εύκολα».

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News