Πέμπτη 25 Απρίλιος 2024, 13:29
Μουσική

Γιατί θα σταματήσει να μιλά στις συνεντεύξεις της για τον Justin Bieber

«Δεν αξίζει πια τον κόπο».

Η Hailey Baldwin σταματά να μιλά για τη σχέση της με τον Justin Bieber και δηλώνει στο «WSJ. Magazine» ότι από εδώ και στο εξής δεν θα μοιράζεται στις συνεντεύξεις της λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή.

Εξηγώντας την απόφασή της, η Hailey Baldwin είπε: «Δεν αξίζει πια τον κόπο για εμένα όταν προσπαθώ να κάνω μία ανοιχτή συζήτηση με κάποιον σαν εσένα και μετά παρερμηνεύουν αυτά που λέω».

«Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αρέσει να παίρνουν ένα μικροσκοπικό απόσπασμα από κάτι για να το χρησιμοποιήσουν ως clickbait. Τα μέσα ενημέρωσης ήταν πάντα ένα αηδιαστικό πράγμα», πρόσθεσε.

Η Hailey Baldwin σημείωσε επίσης ότι έχει ενημερώσει την ομάδα της για την απόφασή της να μην δώσει συνεντεύξεις για το γάμο της με τον Justin Bieber καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022.

Παρ’ όλα αυτά, μίλησε στο «WSJ. Magazine» για τα σχέδια που κάνουν να αποκτήσουν παιδιά.

«Νομίζω ότι ιδανικά μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θα προσπαθήσουμε. Αλλά υπάρχει λόγος που το λένε προσπάθεια, σωστά; Δεν ξέρεις πόσο καιρό θα διαρκέσει ποτέ αυτή η διαδικασία. Σίγουρα δεν θα αποκτήσουμε παιδιά φέτος, θα ήταν λίγο κουραστικό», είπε.

Justin Bieber - Hailey Baldwin - Hit Channel

Το διάσημο ζευγάρι έχει επιβαρυμένο πρόγραμμα αυτή χρονιά.

Η Hailey Baldwin θα λανσάρει το brand «Rhode» και ο Justin Bieber θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο την παγκόσμια περιοδεία του «Justice World Tour», μετά από σχεδόν δύο χρόνια αναβολών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Εν τω μεταξύ, η Hailey Baldwin εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο κάνουν πιο δυνατή τη σχέση τους οι διαφορές τους.

«Όσον αφορά το στυλ και το γούστο στη μουσική, έχουμε πολλά κοινά, αλλά έχουμε και πολλά αντίθετα γούστα, το οποίο νομίζω ότι είναι ωραίο, γιατί μπορούμε να δείξουμε ο ένας στον άλλον νέα πράγματα που ίσως δεν έχουμε ακούσει προηγουμένως», ανέφερε.

«Δεν νομίζω ότι μπορείς να είσαι ακριβώς ίδιος με τον σύντροφό σου. Δεν θα ήθελα να είμαι με την ίδια ακριβώς αρσενική εκδοχή του εαυτού μου», τόνισε η Hailey Baldwin.


πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News