Κυριακή 8 Σεπτέμβριος 2024, 5:31
Ξένη Μουσική

Γιατί η Hayley Williams των Paramore δεν αντέχει άλλο τον ανταγωνισμό των θαυμαστών της pop

Η Hayley Williams μιλά για πρόβλημα του κόσμου της pop μουσικής.

Η Hayley Williams των Paramore μίλησε για το κοινό της pop το 2024 και παραδέχτηκε ότι βρίσκει «απίστευτα ενοχλητικό» τον ανταγωνιστικό χαρακτήρα των θαυμαστών διαφορετικών καλλιτεχνών.

Σε μία ανάρτησή της στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram, μετά από τη συναυλία των Paramore στο πλευρό της Taylor Swift στο Αμβούργο της Γερμανίας, η Hayley Williams εξήγησε πως παρατηρεί ότι οι θαυμαστές των καλλιτεχνών γίνονται όλο και πιο πρόθυμα να προχωρήσουν σε συγκρίσεις μεταξύ των αγαπημένων τους μουσικών.

Το πρόβλημα, όπως πρόσθεσε, εντοπίζεται κυρίως στον κόσμο της pop, όπου οι θαυμαστές μπορούν να εστιάσουν υπερβολικά στις θέσεις των charts ή τις πωλήσεις – χρησιμοποιώντας αυτά τα στατιστικά δεδομένα για να υποστηρίξουν ότι ο αγαπημένος τους καλλιτέχνης είναι καλύτερος από κάποιον άλλο.

«Είναι κάτι που σκέφτομαι πολύ συχνά και γιατί δεν μου αρέσει πραγματικά… Ειδικά στον κόσμο της μουσικής, είτε πρόκειται για τα κορίτσια της pop είτε για οποιοδήποτε είδος στην πραγματικότητα, ο κόσμος δεν νοιάζεται για τίποτα άλλο παρά για αριθμούς και στατιστικά τώρα», είπε μιλώντας εκτός κάμερας ενώ αυτή την κατέγραφε.

«Είναι πολύ κουραστικό. Είναι διασκεδαστικό, μην με παρεξηγείτε. Είναι φοβερό. Είχαμε ένα νούμερο ένα άλμπουμ και έχουμε κάνει επιτυχημένα άλμπουμ, ναι. Αυτά τα πράγματα είναι υπέροχα…», συνέχισε.

«Απλά θυμάμαι μία εποχή που δεν ήταν τόσο σημαντικά, και που δεν αποτελούσαν αφορμή για πολέμους ανάμεσα σε φανατικούς θαυμαστές», πρόσθεσε.

Η Hayley Williams ανέφερε ότι απογοητεύεται όταν το βλέπει αυτό να συμβαίνει και τόνισε ότι θα ήθελε οι περισσότεροι θαυμαστές να είναι πιο υποστηρικτικοί προς τους καλλιτέχνες που κυκλοφορούν τη μουσική τους.

«Τέλος πάντων, νομίζω ότι είναι πραγματικά πολύ ενοχλητικό. Στη δική μου πλευρά του διαδικτύου, που ουσιαστικά δεν είναι πραγματικά το διαδίκτυο, μπορώ απλά να υποστηρίζω όλα τα pop κορίτσια», είπε.

«Ίσως είναι ένα προνόμιο επειδή δεν είμαι pop girl, αλλά απλά πιστεύω ότι όλοι θα πρέπει να ηρεμήσουν και να αφήσουν τους ανθρώπους να δημιουργήσουν πραγματικά υπέροχη μουσική… Το έχω ξεπεράσει», συνέχισε.

Εκτός από το βίντεο, η τραγουδίστρια ανάρτησε μία εικόνα που επικεντρωνόταν στο ίδιο θέμα.

«Το να βλέπω πολέμους μεταξύ φανατικών θαυμαστών με κάνει τόσο χαρούμενη που οι Paramore δεν βρίσκονται πραγματικά στον κόσμο της pop», έγραψε για το συγκρότημά της, το οποίο κινείται στο φάσμα της alternative και pop-punk μουσικής.

«Απλά απολαμβάνω όλα τα καλά πράγματα που έχουν κυκλοφορήσει φέτος και λυπάμαι που κάποιοι από εσάς δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό. Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο», πρόσθεσε.

Παρόλο που η ίδια δεν χαρακτηρίζει τον εαυτό της ή τους Paramore ως pop stars, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Paramore έχουν ισχυρούς δεσμούς με τον κόσμο της pop, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες.

Το συγκρότημα συνοδεύει αυτό το καλοκαίρι την Taylor Swift στο ευρωπαϊκό σκέλος της τεράστιας περιοδείας της «The Eras Tour», αφού εμφανίστηκαν ξανά στο πλευρό της pop στις δύο βραδιές με τις οποίες ξεκίνησε η περιοδεία τον Μάρτιο του 2023.

Επίσης, η Hayley Williams συνάντησε την Taylor Swift στο τραγούδι της «Castles Crumbling» στο άλμπουμ «Speak Now (Taylor’s Version)» το 2023.

Η frontwoman των Paramore είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ήταν «τόσο έτοιμη» να περιοδεύσει με την Taylor Swift, επαινώντας το τελευταίο άλμπουμ της, «The Tortured Poets Department».





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News