Κυριακή 19 Μάιος 2024, 11:04
Media

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Δεν μετάνιωσα ούτε για το σίριαλ στο Netflix ούτε για την αγωγή στην εφημερίδα

«Ήταν χυδαίο, δεν πίστευα ότι θα μου συμβεί, αλλά συνέβη», λέει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό. Ο ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του στο Μαύρο Ρόδο, την απόφασή του να γίνει ηθοποιός, αλλά και τη διαμάχη του με γνωστή εφημερίδα.

«Ο ρόλος του Λευτέρη στο Μαύρο Ρόδο είναι ένας ρόλος πάρα πολύ κοντά σε εμένα, γι’ αυτό τον διάλεξα. Θα μπορούσα να είμαι εγώ ο Λευτέρης.

Έχει κάνει λάθη, αλλά είναι ένας θετικός ήρωας. Έχω κάνει λάθη και θα ήμουν τρελός εάν έλεγα το αντίθετο. Προσπαθώ να τα διορθώσω», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε: «Ξεκίνησα να γίνω ηθοποιός για να πάρω αναβολή από το στρατό. Η μητέρα μου έπαθε το γνωστό “καρδιακό επεισόδιο” όταν έμαθε ότι θα γίνω ηθοποιός. Με τον πατέρα μου δεν ήμασταν μαζί αλλά δεν θέλω να συζητήσω για προσωπικά».

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αναφέρθηκε στο παράπονο που έχει από τα μέσα, αλλά και τη δικαστική διαμάχη που είχε με εφημερίδα: «Έχω παράπονο από τα μέσα, γιατί μπορεί να κάνεις μία συνέντευξη και να κρατήσουν μονό τα προσωπικά με τίτλους.

Πολλές φορές έχω δει τίτλους που δεν έχουν καμία σχέση με όσα είπα. Είχα μία διαμάχη με εφημερίδα που κατέληξε στα δικαστήρια. Ήταν χυδαίο αυτό και το είπε και το δικαστήριο. Δικαιώθηκα και τελείωσε αυτή η ιστορία. Δεν πίστευα ότι θα μου συμβεί, αλλά συνέβη. Δεν μετάνιωσα ούτε για το σίριαλ που έκανα στο Netflix ούτε για την αγωγή που έκανα στην εφημερίδα».

Για τη σειρά του Netflix χρειάστηκε να κάνει γυμνές σκηνές. Πως το διαχειρίστηκε; «Μου αρέσει να αλλάζω πεδία επαγγελματικής δράσης. Αισθάνθηκα ασφάλεια και εμπιστοσύνη, γι’ αυτό έκανα γυμνές και τολμηρές σκηνές για τη σειρά, αν και ήταν επικίνδυνο.

Μου είχε ξαναγίνει πρόταση να κάνω γυμνές σκηνές και είχα πει όχι λόγω ανασφάλειας και φυσικής συστολής», δήλωσε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε στη συνέχεια: «Το πρόσωπό μου είναι το δώρο που μου έκανε ο Θεός για να ζήσω εγώ και την οικογένειά μου.

Το πρόσωπο μου γράφει πάρα πολύ, εγώ δεν το καταλαβαίνω γιατί το βλέπω 62 χρόνια. Έχω περάσει με αυτοκίνητο που είχε φιμέ τζάμια από χωριό και με αναγνώρισαν. Μου έχει συμβεί να είμαι μεταμφιεσμένος στο καρναβάλι της Πάτρας και πάλι να με αναγνωρίσουν».


Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ανέφερε ότι έχει τσακωθεί σε συνεργασία, αλλά δεν έχει παρατήσει δουλειά, έχει πει ότι δεν θα ξανασυνεργαστεί με το εν λόγω άτομο.

Όταν ρωτήθηκε για τι συμβουλές δίνει στις κόρες του, Όλγα και Νίκη, η ατάκα του ήταν… αποστομωτική. «Δεν σου λέω τι συμβουλεύω τις κόρες μου γιατί… θα παίξει ως τίτλος!».

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο Αμπιγιέρ» στο θέατρο Τζένη Καρέζη.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News