Σάββατο 20 Απρίλιος 2024, 14:29
Media

Γαστεράτου: «Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την αλήθεια μου»-Τι είπε μετά την εμφάνιση στη Σκορδά

Η όμορφη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, θέλοντας να ευχαριστήσει δημόσια τη Φαίη Σκορδά, έκανε αποκαλύψεις σχετικά με την εμπειρία της από άλλες τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

«INSTAGRAM 🔴

Πέρασα πολύ όμορφα σήμερα ως καλεσμένη στο @prwinomas με την αγαπημένη μου @fayskorda ❤
Φαντάζομαι πως η δήλωση αυτή θα σας φανεί αναμενόμενη, το καταλαβαίνω! Tο πολυφορεμενο πια αστείο που λένε στην τηλεοραση “περνάμε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω” ή το “περάσαμε υπέροχα” και άλλα τέτοια φοριούνται δυστυχώς και στα σοσιαλ μίντια. Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την προσωπική μου αλήθεια και να σας εξηγήσω γιατί περναω ομορφα κάθε φορά που βλέπω την @fayskorda …

REALITY 🔴

…αρκετό καιρό τώρα έχω αποφασίσει οποτε εμφανίζομαι δημόσια στην τηλεόραση να πηγαίνω σε ανθρώπους που έχουν ζεστή καρδιά, ειλικρίνεια και καλοσύνη! Έχει συμβεί δυστυχώς στο παρελθον να βρεθώ καλεσμένη σε εκπομπες που ο/η παρουσιαστης/ρια με αντιμετωπισε σαν “σφήνα” για κάλυψη του τλεοπτικου χρονου, έχω εισπράξει κούφια χαμόγελα, τυπικά κοπλιμέντα και αδιάφορα σχόλια. Τέτοιου είδους συμπεριφορες με έκαναν να πληγωνομαι και να αναρωτιέμαι :”μα καλά γιατί με κάλεσαν αφού βαριόντουσαν να μου παρουν συνέντευξη”; Έχω δει ανθρώπους στον χώρο της τηλεόρασης που τους ξέρουν και οι πέτρες και η γνωμη που έχουν για τον εαυτό τους είναι τεράστια. Ανθρωπους που όταν σβήσει το φωτάκι που γράφει ON AIR στην κάμερα ξαφνικά γινονται αδιάφοροι, πας να τους μιλήσεις οταν τα φώτα σβήνουν και σε αφήνουν σύξυλο στον καναπέ (τρομερά άβολο αυτο) και αργότερα όταν η κάμερα γράφει γυρίζοντας από διαφημίσεις, μόνο γλωσσοφιλο δεν σου δίνουν για να τους δόσεις καμία είδηση για αναπαραγωγή.

Αντίθετα με όλους αυτούς η @fayskorda είναι ένας απίστευτα τρυφερός και ευαίσθητος άνθρωπος! Θέλω να σας πω δημόσια και με το χέρι στην καρδιά ότι είναι το πιο τρυφερό και καλοσυνατο παιδί που έχω γνωρίσει σε αυτό το επάγγελμα. Είναι εκείνη που ενδιαφέρεται για όλους με αυθεντικοτητα και οχι για τα μάτια του κόσμου, εκείνη που θα κάνει πλάκα μαζί σου σαν να κάνετε παρέα χρόνια, εκείνη που αν έχεις ανάγκη για δουλειά θα σου πει έλα! Για μένα η μεγαλύτερη επιτυχία της δεν είναι ότι έχει φτάσει στην κορυφή επαγγελματικα, όσο το γεγονός ότι είναι στην κορυφή και παραμενει αναλλοίωτη,τρυφερή και ανθρώπινη!
Σε αγαπώ και ευχαριστώ πολύ Φαιουλα μου για την φιλοξενία», έγραψε η ίδια.

Δες στο βίντεο όλα όσα είπε με τη Φαίη


πηγή: www.gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News