Σάββατο 20 Απρίλιος 2024, 3:04
Lifestyle

Γαρμπή: Αυτή είναι η Καίτη που αγαπάμε! Η epic ανάρτηση ως… Ντένη Μαρκορά

Για μια ακόμη φορά η Καίτη Γαρμπή δίνει «πόνο» με το χιούμορ της.

Η τραγουδίστρια είναι φαν των social media και αρκετά συχνά σχολιάζει τα τεκταινόμενα ιδίως μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter.

garbi-(3).jpg

Αυτή τη φορά ωστόσο η ανάρτηση που έκανε χαμό έγινε μέσα από το Instagram της. Ως άλλη «Ντένη Μαρκορά» κολλημένη στην κίνηση μέσα στο αυτοκίνητό της, έκανε epic ανάρτηση και αναφώνησε την ατάκα που κάποια στιγμή έχουμε πει όλοι στη ζωή μας.

«Μαρούσκαααα!
Τα χάπια μου, τη γούνα μου κι ένα ταξί να φύγω!
😂😂😂😂😂», έγραψε στη λεζάντα βάζοντας ένα βέλος στην μπλε γούνα της στο κάθισμα του συνοδηγού

«Είμαστε 25 χρόνια μαζί με τον Διονύση Σχοινά. Και οι δύο εκτιμάμε βαθιά την προσωπική μας ελευθερία, είμαστε μαζί αλλά ουαί κι αλίμονο αν ο καθένας δεν έχει τον χώρο του και την ελευθερία του. Αν ήμασταν 24 ώρες το 24ωρο μαζί, αναπόφευκτα θα υπήρχε σύγκρουση. Ο Διονύσης δεν μου έχει δώσει δικαίωμα, τώρα από εκεί και πέρα… κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν θέλει να μάθει. Εγώ τον άνθρωπο μου τον λατρεύω και δεν θα τον έχανα για καμία και για τίποτα… Δεν είναι ωραίο συναίσθημα η απιστία. Δεν θα έχανα ποτέ αυτόν τον πολύτιμο σύντροφο από τη ζωή μου για ένα του ατόπημα, εκτός αν θέλει να φύγει ο ίδιος.

Αν ήξερε ο κόσμος ποιοι είναι στην πραγματικότητα κάποιοι άνθρωποι του χώρου, θα είχαν τρομάξει. Δεν θα τους στήριζαν, ούτε καν θα τους μιλούσαν. Εγώ θέλω να είμαι αυτό, να ξέρει ο κόσμος ότι είμαι έτσι. Είμαι απότομη, ολιγόλογη, αιχμηρή; Αυτή είμαι…», εξομολογήθηκε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.


πηγή: www.gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News