Πέμπτη 18 Απρίλιος 2024, 7:19
Τεχνολογία

Final Fantasy 7 Remake: Οι Kitase και Nomura μίλησαν για τη σειρά


FF 7 Remake, Final Fantasy 7 Remake: Οι Kitase και Nomura μίλησαν για το μέλλον της σειράς

Απαριθμώντας αρκετούς τίτλους μέχρι σήμερα, το Final Fantasy αποτελεί ένα από τα κορυφαία franchise όχι μόνο της Square Enix άλλα και της video game βιομηχανίας. Το 2022 θεωρείται σημαντική χρονιά, με την σειρά να κλείνει τα 35 της χρόνια και με το Final Fantasy VII, που θεωρείται από αρκετούς ένα από τα κορυφαία παιχνίδια μέχρι σήμερα, να κλείνει τα 25 χρόνια. Ο Yoshinori Kitase που δούλεψε πάνω στο Final Fantasy 7 Remake και ο Tetsuya Nomura μίλησαν για το τι σημαίνει για αυτούς το franchise του Final Fantasy. Επίσης, εδωσαν πληροφορίες γύρω από τα μελλοντικά σχέδια για το Final Fantasy 7 Remake.

FF 7 Remake, Final Fantasy 7 Remake: Οι Kitase και Nomura μίλησαν για το μέλλον της σειράς

Όπως έγραψε ο Tetsuya Nomura, « Όλα αυτά τα συναρπαστικά παιχνίδια όπως το Final Fantasy 7 Remake, Final Fantasy VII The First Soldier και Final Fantasy VII Ever Crisis, έχω την αίσθηση, ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι τα υποστηρίζουν». Αυτά ήταν μερικά από τα λόγια που έγραψε ο Nomura μέσα από το Twitter για λογαριασμό της Square Enix. Θέλοντας να δείξει την δύναμη του Final Fantasy VII, ο Tetsuya Nomura δήλωσε, « Όχι μόνο στους αρχικούς fans του παιχνιδιού, αλλά και σε όσους δεν έζησαν τότε το Final Fantasy VII, καταφέρνει να κεντρίζει το ενδιαφέρον». Τα ευχάριστα νέα είναι ότι θα υπάρχουν και άλλα παιχνίδια βασισμένα στο Final Fantasy 7 Remake στο μέλλον.

FF 7 Remake, Final Fantasy 7 Remake: Οι Kitase και Nomura μίλησαν για το μέλλον της σειράς

Δεδομένο είναι ότι στο μέλλον θα δούμε FF7 Remake Part 2, ή όπως αλλιώς θα λέγεται το συγκεκριμένο project. Μέσα από τις δηλώσεις του, ο Tetsuya Nomura μίλησε για μελλοντικά παιχνίδια που θα δούμε. Το ενδεχόμενο να δούμε ακόμα και ένα sequel του FF7 Remake είναι ένα πιθανό σενάριο. Ενώ δεν αποκλείεται είδη η Square Enix να βρίσκεται στην διαδικασία ανάπτυξη ενός τίτλου. Από την πλευρά του, ο Yoshinori Kitase δήλωσε ότι μέσα στην χρονιά σκοπεύει να δώσει περισσότερες πληροφορίες γύρω από το FF7 Remake. Επίσης αποκάλυψε ότι δουλεύουν σκληρά για την ανάπτυξη του Final Fantasy VII: Ever Crisis, για το οποία θα μάθουμε περισσότερα στο μέλλον.

Για την ώρα, πολλές πληροφορίες για το Final Fantasy 7 Remake Part 2 δεν έχουν γίνει γνωστές, παρά μόνο ότι ο Naoki Hamaguchi θα αναλάβει πλήρως την ανάπτυξη του, με τον Tetsuya Nomura να έχει μετακινηθεί σε άλλη θέση. Το 2022 αναμένεται ένα έτος που σίγουρα αναμένουμε πολλά νέα από το franchise του Final Fantasy.

Η αγάπη του Μάνου για τα games ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Η αρχή έγινε με ένα Atari, για να ακολουθήσει το Super Nintendo και στη συνέχεια έγινε πάθος. Λάτρης των RPGs, Action, FPS, Strategy Games, Football Manager και ότι έχει να κάνει με τη τεχνολογία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News