Δευτέρα 17 Ιούνιος 2024, 3:56
Ελλάδα

Εύβοια: Επεισοδιακή καταδίωξη με ανταλλαγή πυρών – Οι κακοποιοί έπεσαν πάνω στο περιπολικό


Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην Εύβοια, όπου αστυνομικοί καταδίωξαν κακοποιούς και ευτυχώς στάθηκαν τυχεροί, αφού δεν τραυματίστηκε κανένας τους.

Όπως αναφέρει το evima.gr, αρχικά, οι άνδρες της ασφάλειας προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν το ύποπτο όχημα που κινούταν στην περιοχή του πάρκου του Δέλτα, κάνοντας αρχικό σήμα.

Έτσι ξεκίνησε η καταδίωξη

Οι επιβαίνοντες, ωστόσο, αγνόησαν τις εντολές των αστυνομικών και κάπως έτσι ξεκίνησε μια άγρια καταδίωξη, που συνοδεύθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα, με ανταλλαγή πυρών.

Έπεσαν πάνω στο όχημα της αστυνομίας

Μαρτυρίες δε αναφέρουν, ότι οι αστυνομικοί κατέβηκαν από το περιπολικό και με τα όπλα προτεταμένα επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν το καταδιωκόμενο όχημα, το οποίο κινήθηκε προς το μέρος τους και λίγο έλειψε να τους πατήσει. Όμως, οι καταδιωκόμενοι κατάφεραν υλικές ζημιές στο περιπολικό, αφού στάθηκε ως «εμπόδιο» στο δρόμο τους και έπεσαν επάνω του.

Διέφυγαν και αναζητούνται

Σύμφωνα, τέλος, με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, οι άγνωστοι κατάφεραν να διαφύγουν της σύλληψης και τα ίχνη τους αναζητούνται από τις Αρχές.πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News