Τρίτη 25 Ιούνιος 2024, 8:45
Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024: Ο Κώστας Καραμανλής έμεινε δύο λεπτά πίσω από το παραβάν για να ψηφίσει στη Θεσσαλονίκη


Ο Κώστας Καραμανλής ψήφισε στις ευρωεκλογές, σε εκλογικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη. Συνοδευόταν από φίλους, συνεργάτες και υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΝΔ.

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έφτασε στο εκλογικό τμήμα στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά της 10:00. Στην είσοδο τον υποδέχτηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ζήσης Ιωακειμοβιτς, ο δήμαρχος Αμπελόκηπων – Μενεμένης και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου, υποψήφιοι Ευρωβουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Ο κύριος Καραμανλής αφού χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους, κατευθύνθηκε στο 137ο εκλογικό τμήμα όπου έδωσε την ταυτότητά του, έλαβε όλα τα ψηφοδέλτια και στη συνέχεια μπήκε στο παραβάν για να ψηφίσει.

Όπως προκύπτει από βίντεο, ο κύριος Καραμανλής έμεινε πίσω από το παραβάν, δύο ολόκληρα λεπτά. Μπήκε στις 10:34 και βγήκε στις 10:36. Αφού χαιρέτησε τον δικαστικό αντιπρόσωπο, αποχώρησε χωρίς να προχωρήσει σε κάποια δήλωση.

Ο Κώστας Καραμανλής παραδοσιακά ψηφίζει νωρίς το πρωί. Από την εποχή που ήταν πρωθυπουργός της χώρας, μέχρι και σήμερα.πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News