Τρίτη 25 Ιούνιος 2024, 9:38
Media

Ευρωεκλογές 2024: Έλενα Κουντουρά σε Ράνια Τζίμα – «Μπορώ κι εγώ να γίνω επιθετική, τόσο απλά»


Ανέβηκαν οι τόνοι στο στούντιο του Mega, την ώρα που πήρε το λόγο η Έλενα Κουντουρά, η οποία σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο συντόνιζε το τηλεοπτικό πρόγραμμα για τις Ευρωεκλογές, η Ράνια Τζίμα.

Εμφανώς ενοχλημένη ήταν η Έλενα Κουντουρά επειδή είχε περάσει πολλή ώρα που δεν είχε μιλήσει αναφορικά με τις Ευρωεκλογές, και όταν πήρε τον λόγο, άρχισε να δέχεται απανωτές ερωτήσεις από τη Ράνια Τζίμα, χωρίς να μπορεί να ολοκληρώσει. Μάλιστα, απευθυνόμενη προς την δημοσιογράφο, τόνισε πως επικρατεί κι ένα πολύ επιθετικό κλίμα στο πλατό.

«Αφήστε με να ολοκληρώσω, δεν με έχετε αφήσει να πω μια κουβέντα. Και είδα ότι γενικά είναι ένα πολύ επιθετικό κλίμα εδώ και είδατε ότι δεν μιλάω. Μπορώ κι εγώ να γίνω πολύ επιθετική, πιστέψτε με», είπε αρχικά.

Με τη Ράνια Τζίμα να απαντά: «Συγγνώμη κυρία Κουντουρά, αυτό σε ποιον το απευθύνετε;»

«Όχι, πριν, επειδή γινόταν μια πολύ έντονη συζήτηση…», είπε η Έλενα Κουντουρά.

«Έχετε εμπειρία, φαντάζομαι, από τραπέζια σε βραδιές εκλογών, είναι χαρά η ζωηρή συζήτηση. Δεν έχει προσβάλει κανένας κάποιον άλλον», τόνισε η δημοσιογράφος στη συνέχεια.

Με τη σειρά της η ευρωβουλευτής είπε: «Χαρά είναι να μπορείς να ολοκληρώσεις…»

Ο έντονος διάλογος συνεχίστηκε με την συντονίστρια της βραδιάς να αναφέρει: «Επειδή είπατε κάτι συγκεκριμένο…»

Στο σημείο αυτό η Έλενα Κουντουρά την διέκοψε και απάντησε, καταλήγοντας: «Είμαι εδώ μισή ώρα, δεν έχω καταφέρει να μιλήσω. Και με το που ξεκίνησα να μιλάω, με βομβαρδίζετε με ερωτήσεις συνεχόμενες. Δεν θα ακούσει κανένας και δεν θα καταλάβει κανένας τι θέλω να πω. Τόσο απλά!».

 πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News