Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 3:40
Ελληνική Μουσική

Evangelia: Ταξίδι στο νησί των ανέμων με το video του «Mykonos»

Η Evangelia αποτυπώνει τη ζωντάνια και αέρινη ατμόσφαιρα του Μυκόνου.

Η ακαταμάχητη ενέργεια της Μυκόνου ζωντανεύει στο ολοκαίνουργιο music video της Evangelia για το απόλυτο καλοκαιρινό anthem «Mykonos».

Η Evangelia, η φωνή της νέας γενιάς, μας ταξιδεύει στην καρδιά του πιο διάσημου ελληνικού νησιού μέσα από το music video για το νέο τραγούδι της.

Μετά την τεράστια επιτυχία της συνεργασίας της με τον Roi στο «Βράδια», η Evangelia επιστρέφει με ένα αγγλόφωνο τραγούδι που αποτυπώνει τη ζωντάνια και αέρινη ατμόσφαιρα της Μυκόνου.

Το music video, σε σκηνοθεσία Undertube, γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στη Μύκονο, αναδεικνύοντας την ομορφιά και τη μοναδική ατμόσφαιρα του νησιού των ανέμων.

Η Evangelia, με το φλογερό ταμπεραμέντο της, μας παρασύρει σε ένα ταξίδι γεμάτο χρώματα, μουσική και χορό, αποτυπώνοντας την πολυδιάστατη προσωπικότητα της Μυκόνου σε κάθε λεπτομέρειά της.

Το «Mykonos» είναι μία συνεργασία της Evangelia με τους ταλαντούχους Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, οι οποίοι έχουν στο ενεργητικό τους επιτυχίες όπως το τραγούδι «ZARI» με το οποίο η Μαρίνα Σάττι διαγωνίστηκε στη φετινή Eurovision και εμφανίστηκε στο Global Top 50 του Spotify.

Παράλληλα, το «Mykonos» απέκτησε ένα Afro House Remix από τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο που προσθέτει μία επιπλέον νότα ενέργειας στο τραγούδι.

Η Evangelia, η αγαπημένη τραγουδίστρια και performer, εντάχθηκε πρόσφατα στο δυναμικό της Golden Records και της Minos EMI, a Universal Music Company, εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή στην καριέρα της.

Με τις επόμενες κυκλοφορίες της να αναμένονται με ανυπομονησία, η Evangelia υπόσχεται να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες μουσικές εκπλήξεις.

Το φετινό καλοκαίρι, η Evangelia θα μας ξεσηκώσει με τις εμφανίσεις της σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, ξεδιπλώνοντας την εκρηκτική ενέργειά της και την υπέροχη φωνή της τόσο μαζί με την Αναστασία όσο και σε επιλεγμένους σόλο σταθμούς.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News