Σάββατο 6 Ιούλιος 2024, 22:18
Store

Euro 2024: Φάσεις και γκολ από τα Κροατία – Αλβανία 2-2, Γερμανία – Ουγγαρία 2-0 και Σκωτία – Ελβετία 1-1


Η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Euro 2024, ξεκίνησε με σπουδαίες αναμετρήσεις και σημαντικά αποτελέσματα, αφού στο δεύτερο όμιλο η Κροατία και η Αλβανία έμειναν στο 2-2, ενώ στον πρώτο όμιλο είχαμε τα Γερμανία – Ουγγαρία 2-0 και Σκωτία – Ελβετία 1-1.

Η αυλαία άνοιξε με το συγκλονιστικό Κροατία – Αλβανία, όπου οι Αλβανοί προηγήθηκαν με τον Λάτσι, αλλά δέχθηκαν δύο γκολ σε δύο λεπτά από τους Κροάτες και χρειάστηκαν ένα δεύτερο δικό τους τέρμα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ώστε να πανηγυρίσουν το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι δύο ομάδες έμειναν έτσι “ζωντανές” για την πρόκριση από το δεύτερο όμιλο, αν και είναι πια τα αουτσάιντερ πίσω από Ιταλία και Ισπανία. Αντίθετα, η εικόνα “ξεκαθάρισε” αρκετά στον πρώτο όμιλο, όπου η Γερμανία εξασφάλισε ήδη το “εισιτήριο” για τα νοκ άουτ, μετά τη δεύτερη νίκη της, με 2-0 κόντρα στην Ουγγαρία.

Οι Γερμανοί δυσκολεύτηκαν περισσότερο από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ, αλλά έκαναν το 2/2 στον όμιλο, την ώρα που η Σκωτία με την Ελβετία θα “παλέψουν” πλέον για τη δική τους πρόκριση. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 στη μεταξύ τους αναμέτρηση, με τους Ελβετούς να γίνονται πια το φαβορί για τη δεύτερη θέση, χάρη στη γκολάρα του Σακίρι, που διαμόρφωσε από νωρίς το τελικό σκορ κόντρα στους Σκωτσέζους.

Γκολ και φάσεις από τα παιχνίδια της Τετάρτης (19/06/24)

Κροατία – Αλβανία 2-2

Γερμανία – Ουγγαρία 2-0

Σκωτία – Ελβετία 1-1

Οι βαθμολογίες στους δύο ομίλους

Πρώτος όμιλος

Γερμανία 6 (2)

Ελβετία 4 (2)

Σκωτία 1 (2)

Ουγγαρία 0 (2)

Δεύτερος όμιλος

Ισπανία 3 (1)

Ιταλία 3 (1)

Κροατία 1 (2)

Αλβανία 1 (2)



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News