Τετάρτη 24 Απρίλιος 2024, 2:36
Sports

Εθνική ποδοσφαίρου: Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης της παραχωρεί την Παιανία για τους επόμενους μήνες

Η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι το προπονητικό κέντρο της Παιανίας θα αποτελέσει το προπονητικό “σπίτι” των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου, από την 1η Απριλίου -και για τους επόμενους τρεις μήνες- μετά τη δωρεάν παραχώρησή του από τον Γιώργο Βαρδινογιάννη!

Η ΕΠΟ ήρθε σε συμφωνία με Γιώργο Βαρδινογιάννη, για την αμισθί παραχώρηση του προπονητικού κέντρου της Παιανίας. Η μετακόμιση των εθνικών μας ομάδων θα γίνει λόγω των έργων, που έχουν ξεκινήσει για την ανάπλαση του Ελληνικού και επηρεάζουν και τον Άγιο Κοσμά.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε τη χρήση του αθλητικού κέντρου της Παιανίας από τις Εθνικές Ομάδες Ποδοσφαίρου για τρεις μήνες.

Η παραχώρηση του εν λόγω αθλητικού κέντρου θα γίνει άνευ οικονομικού ανταλλάγματος και θα ξεκινήσει από την 1η Απριλίου 2023. Η χρήση του προπονητικού κέντρου του Αγίου Κοσμά από την ΕΠΟ θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαρτίου 2023.

Η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να εκφράσει τις ευχαριστίες της στον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την αμισθί παραχώρηση του αθλητικού κέντρου της Παιανίας.

Στο μεταξύ η ΕΠΟ θα συνεχίσει τις επαφές για την αναζήτηση μόνιμης λύσης για το προπονητικό κέντρο των Εθνικών Ομάδων».

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News