Δευτέρα 22 Ιούλιος 2024, 10:42
Viral

Έπαθε σοκ όταν είδε τον… νεκρό πρώην σύντροφό της ενεργό στα social media


Το απόλυτο σοκ έπαθε μια γυναίκα, όταν το προφίλ του αποθανόντα πρώην φίλου της εμφανίστηκε ως πρόταση στα social media.

Συγκεκριμένα, όπως διηγήθηκε η ίδια, όχι μόνο εμφανίστηκε το προφίλ του νεκρού πρώην συντρόφου της ως πρόταση στο Snapchat, αλλά η εφαρμογή τον έδειχνε ενεργό και καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η εν λόγω γυναίκα σοκαρίστηκε τόσο πολύ που… έσβησε τόσο τον λογαριασμό της, όσο και την εφαρμογή. Ωστόσο, όταν, μετά από λίγες ημέρες, άνοιξε ξανά το Snapchat της συνέβη ακριβώς το ίδιο ανατριχιαστικό περιστατικό.

Την ιστορία της αυτή μοιράστηκες με τους χρήστες του Reddit, προκειμένου να πάρει κάποιες απαντήσεις για όλα της συνέβησαν εκείνες της μέρες.  «Ο νεκρός πρώην μου συνεχίζει να προτείνεται στην εφαρμογή ως φίλος. Μάλιστα, το Snapchat λέει ότι ήταν ενεργός μέσα στην τελευταία ημέρα» ανέφερε.

Δείτε την ανάρτησή της

Οι απαντήσεις την διαφώτισαν σε έναν βαθμό, αφού κάποιοι χρήστες εξήγησαν ότι έχε συμβεί και σε εκείνους κάτι παρόμοιο και πως μπορεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα η εφαρμογή.

Άλλοι, την καθησύχασαν πως δεν συμβαίνει κάτι παραφυσικό, αλλά ενδεχομένως να χρησιμοποιεί κάποιος άλλος άνθρωπος τον τηλεφωνικό αριθμό του νεκρού πρώην συντρόφου της.

Βέβαια, κάποιοι -πιο πονηρεμένοι- έδωσαν ακόμα μια ερμηνεία: Ότι μπορεί κάποιος άλλος άνθρωπος να έχει πάρει το κινητό του νεκρού άνδρα και να ψάχνει τις συνομιλίες από τα προφίλ τους στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των χρηστών του Reddit, η εν λόγω γυναίκα δεν ενημέρωσε ποτέ τι είχε συμβεί με τον λογαριασμό του νεκρού πρώην συντρόφου της.πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News