Κυριακή 14 Αύγουστος 2022, 23:53
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Ένοχος για κατάχρηση ανηλίκου ο συνταξιούχος προπονητής από την Αιτωλοακαρνανία

Ένοχος, για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας με τέσσερα χρόνια φυλάκιση με αναστολή, επιτήρηση και απαγόρευση προσέγγισης ή επικοινωνίας με την παθούσα, κρίθηκε τη Δευτέρα ο προπονητής από την Αιτωλοακαρνανία από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Λευκάδας.

Για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού κρίθηκε αθώος, λόγω παραγραφής του.

Η δικαστική διαδικασία που διήρκησε τρεις ημέρες ολοκληρώθηκε, όπως αναφέρει το agriniopress την Δευτέρα και αφού είχαν αγορεύσει τόσο η πολιτική αγωγή, ο δικηγόρος, Τάσος Ντούγκας όσο και η υπεράσπιση του κατηγορούμενου, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος και ο Χριστ. Παλιογιώργος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της αγόρευσής της την δεύτερη ημέρα της δίκης η Εισαγγελέας της Λευκάδας είχε προτείνει την πλήρη αθώωση του κατηγορούμενου. Ο κατηγορούμενος προπονητής αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δίκης άσκησε έφεση και θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Αγρίνιο.

Η παθούσα αμέσως μόλις άκουσε την ετυμηγορία του δικαστηρίου ανακουφισμένη έπεσε στην αγκαλιά των δικών της ιδιαίτερα συγκινημένη και δηλώνοντας δικαιωμένη για την μάχη που έδωσε.

Δικαιωμένος δήλωσε αμέσως μετά το πέρας της δίκης ο δικηγόρος της παθούσας, Αναστάσιος Ντούγκας ενώ ο κ. Δημητρακόπουλος δήλωσε ότι ασκήθηκε έφεση και ότι ο πελάτης του θα αθωωθεί σε δεύτερο βαθμό.

Οι δηλώσεις του κ. Δημητρακόπουλου:

Οι δηλώσεις του κ. Ντούγκα:

 

του

πηγή: pelop

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News