Πέμπτη 25 Απρίλιος 2024, 20:51
Μουσική

Ελληνικό Airplay Chart: Νέες είσοδοι από την Αντωνία Καούρη και τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα (07/2022)

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Το τραγούδι «Από Έρωτα…» του Νίκου Οικονομόπουλου συμπληρώνει πέντε εβδομάδες συνολικά στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart, ενώ παράλληλα παραμένει για τρίτη φορά στο No. 1 του Μικτού Airplay Chart με τις συνδυασμένες ραδιοφωνικές μεταδόσεις ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Το «Από Έρωτα…» έκανε πράξη την επανασύνδεση του Νίκου Οικονομόπουλου με τον συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών Γιώργο Σαμπάνη και τη μοναδική στιχουργό Ελένη Γιαννατσούλια, οι οποίοι υπογράφουν τη μουσική και τους στίχους αντίστοιχα του τραγουδιού.

Το «Από Έρωτα…» αποκαλύφθηκε τον προηγούμενο Οκτώβριο και είναι το επόμενο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου μετά την επιτυχία «Πρώτη Θέση» που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2021 και ανέβηκε στο No. 2 του Ελληνικού Airplay Chart.

Επίσης είναι το πρώτο του τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου που κατακτά την κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων του ελληνικού ρεπερτορίου μετά το «Εμένα Να Ακούς», το οποίο παρέμεινε για έξι μη συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Μικτού Airplay Chart και επτά μη συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart.

Το «Από Έρωτα…» μετρά πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 1,4 εκατομμύριο streams στο Spotify.

Νέες είσοδοι

«Έτσι Είναι Οι Σχέσεις» – Αντωνία Καούρη (No. 17)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart κάνει είσοδο για πρώτη φορά η Αντωνία Καούρη με το «Έτσι Είναι Οι Σχέσεις».

Η πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός μας ταξιδεύει με τη μελωδική φωνή της σε μια μοναδική επανεκτέλεση της μεγάλης επιτυχίας «Έτσι Είναι Οι Σχέσεις» των ‘00s που ερμήνευσε πρώτη η Ηρώ.

Η Αντωνία Καούρη συστήθηκε ως σόλο τραγουδίστρια με τη συμμετοχή της στο «The Voice of Greece».

«Δυνατά Τα Τα» – Στέφανος Πιτσίνιαγκας (No. 20)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart εμφανίζεται για πρώτη φορά η viral επιτυχία «Δυνατά Τα Τα» του Στέφανου Πιτσίνιαγκα.

Ο νικητής του «House Of Fame» προκάλεσε αίσθηση με το δεύτερο τραγούδι του, το οποίο αναδείχθηκε στην απόλυτο θέμα συζήτησης των τελευταίων μηνών.

Από την κυκλοφορία του τον προηγούμενο Νοέμβριο μέχρι σήμερα, το «Δυνατά Τα Τα» έχει συγκεντρώσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 9 εκατομμυρίων προβολών στο YouTube.

Επίσης έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο streams στο Spotify.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News