Σάββατο 20 Απρίλιος 2024, 9:57
Lifestyle

Ελισάβετ Σπανού: «Έστειλα μήνυμα στον Bo ότι είναι άρχοντας, πραγματικά το διαχειρίστηκε υπέροχα»!

Αρχικά η Ελισάβετ Σπανού είπε: «Έστειλα μήνυμα στον Bo ότι είναι άρχοντας, πραγματικά το διαχειρίστηκε υπέροχα. Ήταν μάθημα συμπεριφοράς αυτό. Ήταν πολύ προσβλητικό για όλο τον κόσμο και κυρίως γι’ αυτούς που το έκαναν. Τα παιδιά που είναι έξω, ο Bo και η κοπέλα, είναι τα «θύματα» σε αυτή την ιστορία»!

Και τόνισε στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα:! «Η Ασημίνα δεν είπε και τίποτα κακό στην Καρολίνα. Αφού ανέβαζε μόνη της η Καρολίνα stories με τον Bo. Ήταν γνωστή η σχέση, αφού πριν μπει στο Survivor είχε μαθευτεί η σχέση. Τώρα τι την πείραξε;»!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι χθες αποχώρησε από το survivor all star η Καρολίνα Καλύβα και πριν τελειώσει το ταξίδι της στο παιχνίδι, είπε: «Ήταν ένα σύντομο ταξίδι, αλλά είμαι ευγνώμων που βρέθηκα εδώ ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα. Παίρνω ωραία πράγματα κι αναμνήσεις και θα της έχω μαζί μου μέχρι τον τελικό του All Star. Εύχομαι να έχετε κουράγιο όλοι σας κι είμαι πολύ ευγνώμων που βρέθηκα στο All Star Survivor. Θα μου λείψουν οι στίβοι μάχης και τα πρόσωπα που μαχόμουν κι είναι ήδη εδώ»

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη με τα όσα είπε η Ελισάβετ Σπανού


πηγή: www.gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News