Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024, 18:56
Lifestyle

Ελιάνα Χρυσικοπούλου – Νίκος Φαράκλας: Χώρισαν μετά από 9 χρόνια γάμου

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή Πρωινό Μας που έδωσε όλο το ρεπορτάζ!

Ο γάμος τους έχει λήξει εδώ και μερικούς μήνες και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μένει σε άλλο σπίτι και η προτεραιότητά τους είναι τα παιδιά τους.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη είχε δείξει την μετακόμισή της στο Instagram της!

Να σας θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό ρωτήθηκε για τις αναζητήσεις αν κάνει κάποιος γύρω από το όνομά της στο διαδίκτυο το πρώτο θέμα που βγάζει, είναι αν χώρισε από τον σύζυγό της, Νικόλα Φαράκλα.

Αρχικά είπε: «Για τον οποιοδήποτε γίνει μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, κάθε φορά δεν θα ψάξουν ούτε το βιογραφικό του, ούτε στις σπουδές του. Όλοι θα προσπαθήσουν να βρουν κάτι αρνητικό το οποίο μπορεί να έχουν ακούσει και να θέλουν να το επιβεβαιώσουν ή να το διαψεύσουν»!Και πρόσθεσε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Σίγουρα τις απαντήσεις στα θέματα της προσωπικής μου ζωής δεν τις κρατάει το google»!

Να σας θυμίσουμε ότι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Νικόλας Φαράκλας ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2013 στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου στη Μύκονο. «Είναι γραφίστας, και μάλιστα εξαιρετικός στη δουλειά του. Γνωριστήκαμε το 2008, όταν εργαζόμασταν στην ίδια εκδοτική εταιρεία – ήταν από αυτές που εξαφανίστηκαν με την ύφεση. Παντρευτήκαμε το 2013 και λίγο καιρό αργότερα ήρθαν και οι κόρες μας. Είναι ένας άνθρωπος που έχω μοιραστεί πολλά χρόνια από την ενήλικη ζωή μου. Είναι ένας απίστευτα καλός πατέρας και αισθάνομαι τυχερή για αυτό.

Διότι όσο και να σε γοητεύει κάποιος με την προσωπικότητά του στην αρχή της σχέσης ή όσο σίγουρος κι αν είσαι για τον χαρακτήρα του όταν παντρεύεστε, δεν μπορείς ποτέ να έχεις βεβαιότητα ότι θα γίνει καλός γονιός. Εν προκειμένω, δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο πατέρα για τις κόρες μου», είχε δηλώσει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου στο περιοδικό ΟΚ! τον Ιούνιο του 2022.

:


πηγή: www.gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News