Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 14:20
People

Ελεωνόρα Ζουγανέλη για Νατάσα Μποφίλιου: Η ιδεολογία δεν κρίνεται από τα ρούχα

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για τη συνεργασία της με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, την καριέρα της, τον έρωτα και τη Μαρινέλλα. Επίσης, σχολίασε τα πρόσφατα σχόλια σχετικά με την εμφάνιση της Νατάσσας Μποφίλιου σε συναυλία.

«Περάσαμε υπέροχα με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και αναπτύξαμε μια δυνατή φιλία. Τη θαύμαζα πάντα και τώρα νιώθω ότι έχω έναν άνθρωπο κοντά μου. Δεν μου δίνει συμβουλές, αλλά με εμπνέει να υιοθετήσω στοιχεία της», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Για την επιλογή των τραγουδιών της, σημείωσε ότι ακολουθεί το ένστικτό της και διαλέγει τραγούδια που την «αγγίζουν», ενώ ανά περιόδους συνδέεται με διαφορετικά κομμάτια ανάλογα με τις προσωπικές της φάσεις.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, υπογράμμισε ότι ο έρωτας παίζει καθοριστικό ρόλο, καθώς προσθέτει ομορφιά και δημιουργικότητα στη ζωή της, ενώ μπορεί να προκαλέσει μια πληθώρα συναισθημάτων, από χαρά μέχρι πόνο και απώλεια.

Σχετικά με το Voice, διευκρίνισε ότι δεν της έχει γίνει πρόταση και ότι προς το παρόν προτεραιότητά της είναι τα επαγγελματικά της και η δημιουργία νέων τραγουδιών, καθώς μια τέτοια συνεργασία ίσως την καθυστερούσε.

Αναφορικά με τα σχόλια για το φόρεμα της Νατάσσας Μποφίλιου, η Ζουγανέλη ανέφερε: «Τα σχόλια αυτά είναι παλιάς νοοτροπίας. Η Νατάσσα είναι εξαιρετική ερμηνεύτρια και ξεκάθαρη στις θέσεις της. Τα ρούχα δεν παίζουν κανένα ρόλο στην ιδεολογία κάποιου, η οποία φαίνεται κυρίως από τη συμπεριφορά του».

Τέλος, εξέφρασε τη συμπαράστασή της στη Μαρινέλλα, η οποία υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, και της ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News