Τετάρτη 24 Ιούλιος 2024, 13:20
People

Ελένη Ράντου: Συγκλονίζει το μήνυμα της για την άνοια της μητέρας της


Η Ελένη Ράντου μίλησε στο podcast της Μαρίας Μπακοδήμου για το πώς βίωσε αλλά και πώς βιώνει καθημερινά την ασθένεια της μητέρας της.

Η περιπέτεια της μητέρας της με την άνοια

«Μέχρι να καταλάβεις ότι εκείνη τη στιγμή δεν μιλάς με τον άνθρωπό σου αλλά με την ασθένειά του, έχεις πονέσει πάρα πολύ. Έχεις γίνει χάλια. Το να συνειδητοποιήσεις ότι ο άνθρωπός σου έχει μεταμορφωθεί σε κάτι άλλο και δεν είναι ο άνθρωπός σου, είναι κάτι πολύ δύσκολο»… είπε συγκινημένη η ηθοποιός.

Πολλές φορές μπαίνω μέσα και βλέπω το βλέμμα της να είναι εχθρικό και φεύγω κομμάτια

«Δυσκολεύομαι να το διαχειριστώ όλο αυτό. Έχει τύχει να της πω “μην με ξανακοιτάξεις έτσι γιατί θα σε πετάξω από το μπαλκόνι”. Συνεχώς μιλάω στον εαυτό μου και του τονίζω τι πρέπει να κάνω. Είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι είναι ένας άνθρωπος άρρωστος και όχι η μητέρα σου. Οι ενοχές που είχα για να πάει η μητέρα μου σε ειδικό χώρο που θα έχει παρακολούθησε, ήταν εξοντωτικές, γιατί στο σπίτι μου ένιωθα ότι έχω τον έλεγχο. Υπέστη εγκεφαλικό και χρειαζόταν νοσοκομειακή υποστήριξη», συμπλήρωσε σε άλλο σημείο η Ελένη Ράντου.

Το μήνυμα της Μαρίας Μπακοδήμου στη φίλης της

Η Μαρία Μπακοδήμου έγραψε: «η αγαπημένη μου φίλη @eleni_rantou μιλάει για τη δοκιμασία του φροντιστή γονέα με άνοια . Ζει αυτή τη δύσκολη συνθήκη εδώ και μερικά χρόνια . Με την ευθύνη της φροντίδας και τον ψυχικό πόνο για ένα γονιό που δεν σας αναγνωρίζει , είναι ακόμα εδώ, μα έχει φύγει . Παρά πολλοί από εσάς βρίσκεστε σε αυτή τη δύσκολη θέση και ελπίζω αυτό το podcast να σας βοηθήσει.»πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News