Τρίτη 23 Απρίλιος 2024, 17:26
Media

Ελένη Καστάνη: Σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή: «Δυσκολεύουν τα πράγματα»

Η Ελένη Καστάνη μίλησε στον αέρα της εκπομπής Breakfast @Star και δεν δίστασε να μιλήσει για την προσωπική της ζωή, σημειώνοντας ότι θα ήθελε να έχει περισσότερους συντρόφους και εμπειρίες. 

Την ηθοποιό την παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή Breakfast @Star, μιας και ανήκει στο πάνελ και σχολιάζουν με τους παρουσιαστές την τρέχουσα επικαιρότητα, κυρίως την ψυχαγωγική.

Η Ελένη Καστάνη μίλησε στον αέρα της εκπομπής σήμερα (2-12) σε μια σπάνια εξομολόγησή της για την προσωπική της ζωή, λέγοντας πώς αν ήταν στο χέρι της θα είχε πολύ περισσότερες εμπειρίες και θα είχε περισσότερους συντρόφους, σε σχέση με το τώρα. Η ηθοποιός δήλωσε πώς από τότε που έγινε αναγνωρίσιμη, τα πράγματα άλλαξαν.

Η Ελένη Καστάνη είπε χαρακτηριστικά: «Αν μπορούσα θα έκανα ακόμα πολλά περισσότερα στην ερωτική μου ζωή. Ακόμα πιο πολλά. Ποιος δεν θα ήθελε αυτή την επιλογή; Ίσως με πιο πολλούς συντρόφους, πολύ πιο έντονα πράγματα. Είναι διαφορετική η ερωτική σου ζωή πριν γίνεις γνωστός και μετά που γίνεσαι αναγνωρίσιμος. Δυσκολεύουν τα πράγματα.

Δεν θα ήθελα κάποιος να πει σε μια παρέα “Α έχω κάνει αυτό με την Καστάνη”. Δεν μου αρέσει. Θα ήθελα να είμαι πιο ανοιχτή στον έρωτα, αν μπορούσα να το αλλάξω θα το άλλαζα. Να ήμουν περισσότερο ανοιχτή, να είχα περισσότερους συντρόφους»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε παραπάνω


πηγή: www.gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News