Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 8:08
Ελληνική Μουσική

Έλενα Παπαρίζου: Τρεις αγαπημένες επιτυχίες της επανακυκλοφορούν σε remix από τους Playmen

Τρεις από τις πιο διαχρονικές επιτυχίες που μας έχει χαρίσει η Έλενα Παπαρίζου επανακυκλοφορούν σε remix από τους Playmen.

Η Έλενα Παπαρίζου, η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα της pop στην Ελλάδα, γιορτάζει φέτος 25 χρόνια μιας καριέρας γεμάτης λάμψη, επιτυχίες και αμέτρητες μουσικές στιγμές.

Από τα πρώτα της βήματα στο συγκρότημα Antique και τη θριαμβευτική νίκη στην Eurovision το 2005, με το «My Number One», μέχρι και σήμερα, η Έλενα Παπαρίζου συνεχίζει να αποτελεί είδωλο.

Φέτος, με αφορμή το σημαντικό αυτό ορόσημο, τρεις από τις πιο διαχρονικές επιτυχίες που μας έχει χαρίσει η κορυφαία Ελληνίδα pop star Έλενα Παπαρίζου, το «Πυροτεχνήματα», το «Αναπάντητες Κλήσεις» και το «Τρελή Καρδιά», επανακυκλοφορούν σε dance remixes δια χειρός Playmen.

 

Τα αγαπημένα αυτά τραγούδια, που έχουν αγαπηθεί από αμέτρητους θαυμαστές, αποκτούν μία νέα, πιο σύγχρονη και δυναμική πνοή, έτοιμα να ξεσηκώσουν και πάλι τα πλήθη στα dance floors.

Η «Number One» τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου γιορτάζει φέτος 25 χρόνια στη δισκογραφία, μετρώντας δεκάδες επιτυχίες, δεκάδες εκατομμύρια views και streams και αναρίθμητα lives στην πολυετή καριέρα της.

Με αφορμή τη βράβευσή της στα MAD Video Music Awards 2024 από τη ΔΕΗ ως το Mad Icon της χρονιάς, η Έλενα Παπαρίζου παρουσίασε ένα εκρηκτικό club mix παλαιότερων επιτυχιών της, σε συνεργασία με τους Playmen.

Το «Πυροτεχνήματα», το «Αναπάντητες Κλήσεις» και το «Τρελή Καρδιά» μετατρέπονται σε club anthems και κυκλοφορούν στο ολοκαίνουργιο EP της Έλενας Παπαρίζου με τίτλο «Party All The Time».

 

Το EP συμπληρώνει η πρόσφατη επιτυχία «Μαύρα Γυαλιά» σε συνεργασία με τους Beyond και τον Sin Laurent.

Παράλληλα, η Έλενα Παπαρίζου συνεχίζει την επιτυχημένη περιοδεία της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μοιράζοντας απλόχερα το ταλέντο και την ενέργειά της με το κοινό της.

Επιπλέον, αυτές τις ημέρες ολοκληρώνει την ηχογράφηση του νέου άλμπουμ της, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από τη Minos EMI, a Universal Music Company και υπόσχεται να μας χαρίσει νέες μουσικές εκπλήξεις.

Η Έλενα Παπαρίζου αποτελεί μία αστείρευτη πηγή έμπνευσης που συνεχίζει να γράφει ιστορία στην ελληνική μουσική σκηνή.

Με 25 χρόνια γεμάτα μουσική και λάμψη στο ενεργητικό της, η Έλενα Παπαρίζου παραμένει μία από τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες καλλιτέχνιδες, έτοιμη να συνεχίσει να μας προσφέρει μοναδικές μουσικές στιγμές για πολλά χρόνια ακόμα.

 

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News