Δευτέρα 17 Ιούνιος 2024, 5:07
Media

Εκατομμυριούχος: Το ρίσκο που κόστισε 5.000 ευρώ – «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ»


Την ευκαιρία να φύγει από το στούντιο με το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ άφησε να του ξεφύγει το βράδυ της Τρίτης (04.06.2024) ο παίκτης του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο παίκτης του τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο κύριος Τάσος Γιάλβαρης, δεν κατάφερε να απαντήσει σωστά στη 10η ερώτηση, η οποία αφορούσε στα Ομηρικά Έπη.

Ωστόσο, το γεγονός που έκανε αρνητική εντύπωση στον παρουσιαστή και που τελικά στέρησε από τον παίκτη το έπαθλο των 5.000 ευρώ ήταν η επιλογή του να μη χρησιμοποιήσει τη βοήθεια του τηλεφώνου η οποία του είχε απομείνει.

Αρχικά ο παρ’ ολίγον… «Εκατομμυριούχος» αποφάσισε να αξιοποιήσει τη βοήθεια του κοινού, το οποίο, πάντως, εμφανίστηκε διχασμένο, δίνοντας ένα προβάδισμα στην απάντηση Δ με ποσοστό 41% και ένα 27% στις απαντήσεις Α και Γ.

Μετά από ώριμη και λεπτομερή σκέψη, ο παίκτης Τάσος Γιάλβαρης πήρε την απόφαση να «κλειδώσει» το Δ, εμπιστευόμενος την κρίση του κοινού και παραλείποντας να χρησιμοποιήσει τη βοήθεια του τηλεφώνου.

Η σωστή απάντηση ήταν τελικά το Γ και ο επίδοξος «Εκατομμυριούχος» σχολίασε: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Ακόμη χειρότερο έγινε το κλίμα στο στούντιο, όταν ο φίλος του παίκτη παραδέχθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία ότι γνώριζε την απάντηση και κατά πάσα πιθανότητα θα τον συμβούλευε να απαντήσει το Γ, κερδίζοντας τελικά τα 5.000 ευρώ.

«Και σας είπα: πάρτε το τηλέφωνο, κύριε Γιάλβαρη. Για ποιον λόγο την κρατάμε τη βοήθεια;», σχολίασε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εμφανώς απογοητευμένος.πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News