Πέμπτη 25 Απρίλιος 2024, 16:01
Μουσική

Dua Lipa: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της ως ζευγάρι με τον γιο του Κώστα Γαβρά στις Κάννες

Η Dua Lipa και ο Romain Gavras εμφανίστηκαν πιασμένοι από το χέρι και έδειχναν απόλυτα ευτυχισμένοι στο Φεστιβάλ των Καννών.

Η Dua Lipa και ο γιος του Ελληνογάλλου σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά. Romain Gavras, έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους ως ζευγάρι στο Φεστιβάλ των Καννών την Παρασκευή 19 Μαΐου.

Η 27χρονη τραγουδίστρια και ο 41χρονος σκηνοθέτης μουσικών βίντεο αγκαλιάστηκαν καθώς πόζαραν μπροστά στους φωτογράφους και έδειχναν απόλυτα ευτυχισμένοι στο χαλί, καθώς ήταν πιασμένοι από το χέρι, γελούσαν και κοιτούσαν ο ένας τον άλλον με αγάπη.

Η Dua Lipa μαγνήτισε τα βλέμματα φορώντας ένα φόρεμα με έναν ώμο που είχε κοψίματα στο στήθος και την πλάτη, καθώς και ένα σκίσιμο μέχρι το ύψος του μηρού, ενώ ο Romain Gavras ήταν κομψότατος με ένα κλασικό μαύρο κοστούμι.


Το ζευγάρι παρακολούθησε στο Φεστιβάλ των Καννών την προβολή της ταινίας «Omar La Fraise» (The King of Algiers) του Elias Belkeddar.

Η Dua Lipa και ο Romain Gavras εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί τον Φεβρουάριο, καθώς έφευγαν από ένα πάρτι στο Λονδίνο.

Λίγο αργότερα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να κρατιούνται χέρι-χέρι κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Η τελευταία γνωστή σχέση της Dua Lipa ήταν με το μοντέλο Anwar Hadid, με τον οποίο χώρισε τον Δεκέμβριο του 2021.

Dua Lipa - Romain Gavras
Mike Coppola/Getty Images

Τον Οκτώβριο του 2022, η Dua Lipa δήλωσε στο podcast της ότι ήταν ελεύθερη «για πολύ καιρό».

«Για εμένα, αυτή είναι η πρώτη χρονιά που δεν έχω σχέση για πολύ καιρό. Ήταν πραγματικά υπέροχο να είμαι μόνη μου και να σκέφτομαι μόνο τον εαυτό μου και να είμαι κάπως αρκετά εγωίστρια, κάτι που δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να κάνω», είπε.

«Αλλά όταν βρίσκεις κάποιον που πραγματικά σε μαλακώνει και σε ηρεμεί… κάνει μεγάλη διαφορά!», συνέχισε.

Ωστόσο, μία πηγή ισχυρίστηκε τον Μάρτιο ότι η Dua Lipa και ο Romain Gavras «προσπαθούσαν να γνωριστούν αθόρυβα για μήνες» μετά τον χωρισμό της τραγουδίστριας από τον Anwar Hadid.

«Η Dua και ο Romain προσπαθούσαν να γνωρίσουν αθόρυβα εδώ και αρκετούς μήνες», δήλωσε τότε μία πηγή στη The Sun.

«Απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί. Γνώρισε ο ένας τον στενό κύκλο του άλλου κατά τη διάρκεια της περιόδου των εορτών και έχουν πολλά κοινά», συνέχισε.

«Η Dua ξέρει πόσο σημαντικό είναι να βρει κάποιον που να καταλαβαίνει τη βιομηχανία της. Αισθάνεται ότι ο Romain το καταλαβαίνει απόλυτα. Είναι και οι δύο πραγματικά δημιουργικοί άνθρωποι», ανέφερε η πηγή.

Η Dua Lipa επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Romain Gavras και στα κοινωνικά δίκτυα, δημοσιεύοντας το Σάββατο (20/05) διάφορα στιγμιότυπα από την παραμονή της στις Κάννες, μεταξύ των οποίων και μία φωτογραφία με τον νέο σύντροφό της, γράφοντας στα γαλλικά στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Χθες βράδυ στις Κάννες με την καρδιά μου».

Φωτογραφίες


πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News