Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 3:39
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Δολοφονία 68χρονου στην Ηλεία – Πού στρέφονται οι έρευνες

Σίγουροι είναι πλέον οι αστυνομικοί που ερευνούν τη δολοφονία του 68χρονου άνδρας στην Εφύρα Ηλείας, ότι ο δράστης προέρχεται από το γνώριμο περιβάλλον του θύματος.

Από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, όταν οι αρχές ενημερώθηκαν για το στυγερό έγκλημα, έχουν ξεκινήσει να ερευνούν κάθε πτυχή και να συλλέγουν καταθέσεις από συγγενικά πρόσωπα, φίλους αλλά και άτομα που γνώριζαν τον άτυχο άνδρα.

Η βεντάλια των ερευνών τις τελευταίες ώρες έχει ανοίξει, με τους αστυνομικούς να τοποθετούν στο κάδρο τους κι άλλα άτομα τα οποία μπορεί να κρύβονται πίσω από το έγκλημα. Έτσι ξεκίνησε ένας νέος κύκλος καταθέσεων, με κάποιους να προσέρχονται για πρώτη φορά ενώπιον των αστυνομικών αρχών που χειρίζονται την υπόθεση, ενώ υπάρχουν κι άλλοι που κρίθηκε να δώσουν συμπληρωματικές εξηγήσεις.

Οι αστυνομικοί πλέον δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το έγκλημα να είχε οικονομικό κίνητρο για αυτό το λόγο ερευνούν με ποιους μπορεί να είχε διάφορες συναλλαγές το θύμα.

«Τον είδα τελειωμένο»

Την ίδια ώρα ο αδερφός του 68χρονου που τον βρήκε νεκρό μέσα στο σπίτι που έμεναν στην Έφυρα της Ηλείας ακόμα δεν έχει συνέλθει από το σοκ, όπως λένε άτομα του συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος. «Έχω χάσει το φως μου. Τον είδα τελειωμένο, σε δύο λεπτά πέθανε», είπε σε κοντινά του πρόσωπα, όταν ρωτήθηκε για την εικόνα που αντίκρισε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ο αδερφός του θύματος. Και πρόσθεσε: «Πρέπει να λάμψει η αλήθεια και να βρεθεί ο δολοφόνος».

Τα δύο αδέρφια, έμεναν μαζί στο σπίτι στην Έφυρα από το 2000. Έκαναν παρέα, ενώ μόλις τελείωσαν το σχολείο ο 68χρονος έφυγε για το εξωτερικό, όπου σπούδασε. Γνωρίζοντας επτά γλώσσες, το θύμα ασχολήθηκε με το εμπόριο ρούχων στην Σκανδιναβία.

Ο αδερφός του θύματος ήταν εφοριακός στο επάγγελμα, ενώ διαθέτει μεγάλη ακίνητη περιουσία και καλλιεργεί εκτάσεις 250 στρεμμάτων.

Πηγή: newsit


πηγή: www.patrasevents.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News