Κυριακή 19 Μάιος 2024, 11:30
Lifestyle

Διονύσης Τσακνής: Για μένα ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι πάντα παρών


“Είναι απώλειες που σημαδεύουν αυτές” παραδέχθηκε ο Διονύσης Τσακνής για τον καλό του φίλο.

Στον αείμνηστο συνάδελφο του και καλό του φίλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αναφέρθηκε από καρδιάς ο Διονύσης Τσακνής όταν βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Πέμπτης, όπου και συνομίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

“Την ευλογημένη εκείνη περίοδο που γνωρίστηκα με τον Λαυρέντη, γίναμε οικογένεια και μείναμε για δέκα και άλλα δυο χρόνια μαζί είχα έναν απίστευτο κριτή.

Όπως νομίζω ότι και ο Λαυρέντης είχε στη δουλειά μου και στη δουλειά του. Ήταν βέβαιο ότι δεν υπήρχε ανταγωνισμός, δεν υπήρχε ζήλια, δεν υπήρχε φθόνος” εξομολογήθηκε, αρχικά, ο γνωστός καλλιτέχνης.

“Έτυχε εκείνη την περίοδο να βγάλουμε δυο δίσκους πολύ επιτυχημένους. Και οι δυο είχαμε συμμετοχή του Γιώργου Νταλάρα στους δίσκους μας”.

“Ακόμα και τώρα λέω είναι, όχι ήταν. Για μένα είναι ακόμα ο Λαυρέντης πάντα παρών και στις συναυλίες και στη μνήμη μου. Την ημέρα που το έμαθα (σ.σ. τον θάνατο του), έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι μου. Δεν είχα καμία ένδειξη για αυτό.

Μόλις είδα το τηλέφωνο στις έξι και μισή το πρωί, από έναν άνθρωπο που ήταν ο διοργανωτής των συναυλιών μας, κατάλαβα ότι ο Λαυρέντης είχε φύγει. Δεν μπορούσε να πάει πουθενά αλλού το μυαλό μου, δυστυχώς.

Είναι απώλειες που σημαδεύουν αυτές, όπως και η σχέση αυτή με τον Λαυρέντη με σημάδεψε” πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Διονύσης Τσακνής στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News