Κυριακή 7 Ιούλιος 2024, 1:31
Ελληνική Μουσική

Διονύσης Σχοινάς: Καλοκαιρινό roadtrip στο video του «Hawaii»

O Διονύσης Σχοινάς μας καλεί σε ένα καλοκαιρινό roadtrip γεμάτο μουσική και χορό.

O Διονύσης Σχοινάς μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό ταξίδι στην καρδιά του καλοκαιριού μέσα από το music video για το νέο τραγούδι του «Hawaii» με τη συμμετοχή του εκρηκτικού Mc Daddy.

Με το «Hawaii», ο αγαπημένος Διονύσης Σχοινάς μας προσφέρει ένα τραγούδι που θα μας ανεβάσει τη διάθεση με τον ρυθμό του και θα μας ταξιδέψει σε εξωτικά μέρη.

Το music video του «Hawaii» μας μεταφέρει σε ένα μαγευτικό καλοκαιρινό road trip μέσα από τη σκηνοθετική ματιά και την τεχνική αρτιότητα του Mike Marzz.

 

Ο Διονύσης Σχοινάς και ο Mc Daddy, με την ενέργεια και το ταλέντο τους, μας δίνουν το σύνθημα για ένα ξέφρενο πάρτι σε μία ειδυλλιακή παραλία, που μετατρέπεται σε μία κινούμενη σκηνή γεμάτη μουσική και χορό.

Το «Hawaii» είναι μία μουσική απόδραση που θα μας γεμίσει με θετική ενέργεια και θα μας μεταφέρει σε ένα μαγευτικό νησί γεμάτο μουσική, χορό και καλοκαιρινή διάθεση.

Ο συνδυασμός της μοναδικής φωνής του Διονύση Σχοινά με τις ρίμες του Mc Daddy δημιουργεί ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Η μουσική του «Hawaii» φέρει την υπογραφή του ταλαντούχου Teo Tzimas, ο οποίος έχει δημιουργήσει αμέτρητες επιτυχίες στο παρελθόν.

 

Οι στίχοι, γραμμένοι από τον Teo Tzimas και τον Mc Daddy, είναι γεμάτοι ενέργεια, θετική διάθεση και καλοκαιρινή αύρα.

Με το «Hawaii», ο Διονύσης Σχοινάς αποδεικνύει για άλλη μία φορά την ικανότητά του να παραμένει επίκαιρος, προσφέροντας  ένα τραγούδι που υπόσχεται να γίνει ένα από τα soundtracks του φετινού καλοκαιριού.

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News