Τρίτη 18 Ιούνιος 2024, 5:35
Media

Δημήτρης Πανόπουλος: Με τη Ναταλία Γερμανού έχουμε βρει πια μια ισορροπία, που βρίσκεται πολύ δύσκολα στην τηλεόραση


«Συνεχίζω σίγουρα για έναν μήνα μετά τις Ευρωεκλογές, μέχρι να τελειώσει η τηλεοπτική σεζόν» τονίζει ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Για την τηλεοπτική του συνεργασία με τη Ναταλία Γερμανού και τα… μαλλιά που άσπρισαν στο κεφάλι του μίλησε μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Πανόπουλος στην καλή του φίλη, Νάνσυ Παραδεισανού και το διαδικτυακό της κανάλι στο Youtube.

«Τα μαλλιά μου έχουν ασπρίσει από αυτή την πλευρά! Κοίταξε, να σου πω κάτι. Όντως φέτος έχουμε εξαιρετική σχέση, εξαιρετικό κλίμα και είναι όλα μια χαρά στην εκπομπή. Περάσαμε από διάφορα κύματα και δεν το κρύψαμε ούτε γω ούτε η Ναταλία».

«Ήταν ειλικρινές και νομίζω ότι πάνω σε αυτό βασίζεται και η εκπομπή οπότε δεν ξέρω αν ήταν χρήσιμο για τους τηλεθεατές, για εμάς όμως ήταν μια χαρά χρήσιμο. Έχουμε βρει πια μια ισορροπία η οποία βρίσκεται πολύ δύσκολα στην τηλεόραση.

Δεν έγινε υποκριτικά, όσο διήρκεσε η συνεργασία και μετά να βγούμε να πούμε τι συνέβαινε πριν. Τα είπαμε εκείνη τη στιγμή που συνέβαιναν, βρήκαμε την ισορροπία μας και τα πηγαίνουμε τέλεια. Οπότε νομίζω ότι ήταν καλό» εξομολογήθηκε, αρχικά, ο δημοσιογράφος.  

«Συνεχίζω σίγουρα για έναν μήνα μετά τις Ευρωεκλογές, μέχρι να τελειώσει η τηλεοπτική σεζόν. Για την επόμενη χρονιά πρέπει να μεσολαβήσει μια συζήτηση με το κανάλι και να έχω δει τι θα έχει γίνει στις Ευρωεκλογές.

Αν δεν έχω εκλεγεί, φυσικά, θα γυρίσω στη δουλειά μου γενικά» επισήμανε, εν συνεχεία, ο Δημήτρης Πανόπουλος στη νέα διαδικτυακή του συνέντευξη.πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News