Τετάρτη 27 Σεπτέμβριος 2023, 17:15
Lifestyle

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ζυγίζεται και ξεσπά «Μου λένε ότι είμαι ανορεξική»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δέχθηκε κάποια σχόλια για το σώμα της στο instagram και ότι ότι πάσχει από ανορεξία και εκείνη έκλεισε τα στόματα ανεβαίνοντας στη ζυγαριά!

H Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει κορμί «λαμπάδα» και λατρεύει την υγιεινή διατροφή και την έχουμε δει πολλές φορές να δημοσιεύει stories την ώρα που μαγειρεύε.

Συγκεκριμένα ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έχω παρατηρήσει από αρκετές γυναίκες να μου λένε ότι είμαι ανορεξική αλλά και από άνδρες. Δεν ξέρω γιατί έχουν μπερδευτεί τόσο πολύ. Το να κάνεις σωστή διατροφή και γυμναστική αυτό δεν σε κάνει να είσαι ανορεξικός. Ίσα ίσα σε κάνει να είσαι υγιής. Τα έχουμε μπερδέψει λιγάκι όλα, δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στα κιλά που είμαι (57 κιλά) δεν είσαι ανορεξικός. Δεν έγραφε 47 κιλά η ζυγαριά.»!

Και συνέχισε σε έντονο ύφος: «Οι υγιείς για εσάς τι είναι; Να είσαι 100 κιλά; Τι είναι υγεία για εσάς; Αλήθεια έχουμε μπερδευτεί. Δεν μιλάμε καν για την εξωτερική μας εμφάνιση αλλά για την εσωτερική μας υγεία. Από πότε άλλαξε το να τρως υγιεινά τα φρούτα, τα λαχανικά σου, από πότε σε καθιστά να είσαι ανορεξικός και άρρωστος; Ώπα κάπου. Αν με βλέπατε στα 80 κιλά θα μου λέγατε ότι είμαι υγιής; Ρε φίλε ειλικρινά δεν ξέρω τι γιατρό συμβουλεύεστε. Καλημέρα, πάω στο γυμναστήριο»!

Και υπογράμμισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Κάποιοι στερείστε νοημοσύνης. Είπα για εμένα δεν είναι νορμάλ να είμαι 80 κιλά, όπως δεν είναι για μένα να είμαι 47 κιλά»!

Το μοντέλο πάντως έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα στη showbiz!


πηγή: www.gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News