Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 3:15
Ξένη Μουσική

Demi Lovato: Τα σχέδια για νέα μουσική, το σκηνοθετικό ντεμπούτο και η προσωπική ευτυχία

Η Demi Lovato μίλησε για την «ολοκλήρωση» που νιώθει ως καλλιτέχνης και άνθρωπος.

Η Demi Lovato αποκάλυψε ότι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στούντιο και εργάζεται πάνω στη δημιουργία της νέας της μουσικής.

Μιλώντας στο The Hollywood Reporter, η Demi Lovato αναφέρθηκε στα μελλοντικά σχέδια της και δήλωσε ότι βρίσκεται στο στούντιο «δημιουργώντας μουσική, γράφοντας ασταμάτητα, ηχογραφώντας και διασκεδάζοντας με αυτό.»

Το τελευταίο άλμπουμ της με πρωτότυπο υλικό ήταν το «Holy Fvck», που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2022, με την Demi Lovato να εξερευνά έναν έντονο ηχητικό κόσμο και να τιμά τις μουσικές ρίζες της, ανοίγοντας μία τολμηρή νέα εποχή.

Τον Σεπτέμβριο του 2023 ακολούθησε το άλμπουμ «Revamped», το οποίο περιείχε rock διασκευών των μεγαλύτερων επιτυχιών της καριέρας της.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Demi Lovato υπογράμμισε ότι σε αυτό το στάδιο της ζωής της νιώθει ολοκληρωμένη.

«Είμαι χαρούμενη με την καριέρα μου, δημιουργώντας μουσική, δουλεύοντας πάνω σε αυτό το ντοκιμαντέρ, αλλά επίσης καλλιεργώ πραγματικά σημαντικές σχέσεις στη ζωή μου» είπε.

«Είτε αυτό αφορά την οικογένειά μου, τον αρραβωνιαστικό μου, τους φίλους μου, βάζω την ευημερία μου ως προτεραιότητα και αυτό με τη σειρά του μοιάζει με ολοκλήρωση», σημείωσε.

«Νιώθω ότι βρίσκομαι σε ένα πολύ καλό σημείο στη ζωή μου και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη», πρόσθεσε.

Η Demi Lovato μίλησε επίσης για τη δημιουργία του νέου ντοκιμαντέρ της «Child Star», με το οποίο κάνει το σκηνοθετικό ντεμπούτο της.

Το ντοκιμαντέρ εξετάζει τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν οι αστέρες που ξεκίνησαν την καριέρα τους στη βιομηχανία του θεάματος στην παιδική ηλικία τους και περιλαμβάνει συζητήσεις με άλλους διάσημους που έχουν βρεθεί στην ίδια θέση με την Demi Lovato, όπως η Drew Barrymore, η Christina Ricci, η JoJo Siwa και ο Kenan Thompson.

«Δεν ήθελα να είναι ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ. Ήθελα να είναι περισσότερο μία ενημερωτική εμπειρία για τον θεατή», εξήγησε η Demi Lovato στο The Hollywood Reporter.

«Επίσης, ήθελα να κατανοήσει τη νομοθεσία που προσπαθεί να περάσει αυτή τη στιγμή για τις μελλοντικές γενιές παιδιών που εργάζονται ήδη στο διαδίκτυο και να τα προστατεύσει και να τα αποζημιώσει», συνέχισε.

«Εύχομαι κάποιος να είχε δημιουργήσει μία ταινία για την παρουσία των παιδιών στη δημοσιότητα που θα μπορούσα να έχω δει πριν μπω στη βιομηχανία, για να καταλάβω πραγματικά αν ήταν κάτι που ήθελα να κάνω ή όχι», πρόσθεσε.

Αφού είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι ίσως να μην περιοδεύσει ξανά, η Demi Lovato σχολίασε το ενδεχόμενο να βγει ξανά στον δρόμο για περισσότερο εμφανίσεις μετά την τελευταία περιοδεία της το 2023, για την προώθηση του άλμπουμ της «Holy Fvck».

Παρόλο που η 32χρονη τραγουδίστρια δεν έδωσε σαφή απάντηση για το αν θα κάνει ξανά περιοδεία, επικαλέστηκε την υγεία της ως λόγο για τον οποίο είναι διστακτική να ακολουθήσει ένα βαρύ πρόγραμμα.

«Είναι επιβαρυντικό για το σώμα σου, δεν είμαι πια 15 χρονών», δήλωσε.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News