Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 17:32
Ξένη Μουσική

Damiano David: Ξεκίνησε τη σόλο πορεία του στη μουσική

Ο Damiano David κυκλοφορεί σήμερα το πρώτο του τραγούδι με τίτλο “Silverlines” από το πολυαναμενόμενο σόλο project του, σε συνεργασία με την Panik Records/Sony Music. Το κομμάτι αποτελεί αποτέλεσμα συνεργασίας με τον Άγγλο τραγουδιστή, τραγουδοποιό και παραγωγό Labrinth, ο οποίος συμμετείχε στην παραγωγή.

Σχετικά με το “Silverlines”, ο Damiano δήλωσε: “Αυτό το τραγούδι σημαίνει πολλά για μένα. Ήταν από τα πρώτα κομμάτια που ηχογραφήθηκαν για το νέο μου project. Τώρα, κοιτάζοντας πίσω, νιώθω πως βρίσκομαι ακριβώς στο σημείο που περιγράφει το τραγούδι. Η επιλογή του ‘Silverlines’ για την αρχή αυτού του νέου κεφαλαίου στη ζωή μου έγινε φυσικά. Ελπίζω να με ακολουθήσετε σε αυτό το ταξίδι.”

Το “Silverlines” είναι μια εκπληκτική κινηματογραφική σύνθεση, που αναδεικνύει την εντυπωσιακή φωνητική γκάμα του Damiano, συνδυάζοντας ποιητικό λυρισμό και την εξαιρετική παραγωγή του Labrinth.

Η ίδια κινηματογραφική αισθητική αποτυπώνεται και στο music video, σκηνοθετημένο από το δυναμικό δίδυμο Nono + Rodrigo, το οποίο μεταφέρει με τολμηρή αφήγηση την ένταση του τραγουδιού. Βλέπουμε τον Damiano σε ονειρικά και δραματικά τοπία, που συμπληρώνουν το κομμάτι τέλεια.

Ο Damiano David, ένας διακεκριμένος Ιταλός τραγουδοποιός, έχει διαγράψει μια αξιοθαύμαστη πορεία από τους δρόμους της Ρώμης μέχρι την παγκόσμια καταξίωση. Ως τραγουδιστής των Måneskin, έχει κερδίσει διεθνή αναγνώριση για τη σκηνική του παρουσία και τα δυνατά φωνητικά του, καθιερώνοντας το συγκρότημα ως μια κορυφαία ιταλική δύναμη στη μουσική σκηνή.

Το σόλο εγχείρημά του ξεκίνησε από την ανάγκη του να εκφράσει έναν πιο προσωπικό και ευάλωτο εαυτό.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News