Τρίτη 2 Ιούλιος 2024, 21:27
Live Stage

Coldplay στο ΟΑΚΑ: Μοναδικές Συναυλίες που Έγραψαν Ιστορία


Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουνίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου οι Coldplay φώτισαν τον αθηναϊκό ουρανό με υπέροχα πυροτεχνήματα. Αυτές οι δύο φανταστικές συναυλίες δημιούργησαν παντοτινές αναμνήσεις για όλους όσους παρευρέθηκαν.

Τα λόγια μοιάζουν φτωχά να περιγράψουν τις στιγμές που μοιραστήκαμε σε μια συναυλία προσβάσιμη για όλους, αποδεικνύοντας ότι μπορούμε να φτιάξουμε έναν πιο όμορφο και φιλικό προς το περιβάλλον κόσμο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Coldplay για το ανεπανάληπτο show που μας προσέφεραν, κάνοντας όλους τους παρευρισκόμενους να υποκλιθούν στο κορυφαίο συγκρότημα του πλανήτη. Επιπλέον, ευχαριστούμε τους αμέτρητους εργαζόμενους που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να πραγματοποιηθούν αυτές οι δύο κολοσσιαίες παραγωγές, βάζοντας την Ελλάδα στον παγκόσμιο συναυλιακό χάρτη.


Ευχαριστούμε επίσης τη διοίκηση και τους εργαζόμενους του ΟΑΚΑ, καθώς και όλες τις αρμόδιες αρχές για τη βοήθειά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας των δύο συναυλιών.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ μας απευθύνεται στο κοινό που ακολούθησε πιστά όλες τις οδηγίες της παραγωγής, φορώντας ένα τεράστιο χαμόγελο και την καλύτερη του διάθεση. Αυτά, μαζί με τα χιλιάδες wristbands, έδωσαν κυριολεκτικά και μεταφορικά φως στα πιο φαντασμαγορικά shows που έχουμε δει ποτέ στην Ελλάδα.




πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News