Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 9:19
People

Χρήστος Μάστορας: ”Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει την καλύτερη φωνή στην Ελλάδα”

Ο Χρήστος Μάστορας εξέφρασε ξανά δημόσια τον θαυμασμό του για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση του Μάστορα

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μάστορας δημοσίευσε ένα βίντεο όπου ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ερμηνεύει ζωντανά το τραγούδι «Πήγε τρεις» (σε μουσική του ίδιου και στίχους του Νίκου Μωραΐτη), συνοδεύοντας το με το κολακευτικό σχόλιο: «Η πιο ωραία φωνή στην Ελλάδα». Το σχόλιο αυτό αντικατοπτρίζει όχι μόνο την επαγγελματική γενναιοδωρία του Μάστορα, αλλά και τον βαθύ σεβασμό που τρέφει προς τον συνάδελφό του.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Πηγή έμπνευσης για τις Melisses

Ο Χρήστος Μάστορας έχει επανειλημμένα δηλώσει σε συνεντεύξεις του ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υπήρξε έμπνευση για το συγκρότημα «Melisses». Συγκεκριμένα, είχε πει: «Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ελεάνα Βραχάλη και ο Χρήστος Σούμκας έκαναν την pop διαχρονική στην Ελλάδα. Έβαλαν τις βάσεις και ακολούθησαν και άλλοι, όπως εμείς, οι Melisses. Αυτή η τριάδα ενέπνευσε πολλούς καλλιτέχνες, όπως εμάς, τον Γιώργο Σαμπάνη και τον Δήμο Αναστασιάδη, που ασχολήθηκαν με την pop».

Σε εκείνη τη στιγμή, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος βρισκόταν επίσης στην κριτική επιτροπή του X-Factor, συμφώνησε, σημειώνοντας: «Ο Μιχάλης δημιούργησε μια δική του σχολή και είναι σημαντικό οι νεότερες γενιές να εμπνέονται από τους άξιους προηγούμενους».

 

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News