Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 1:13
People

Charli XCX: Θα πρωταγωνιστήσει στο ερωτικό θρίλερ «I Want Your Sex» μαζί με την Olivia Wilde

Ο πρώτος μεγάλος κινηματογραφικός ρόλος της Charli XCX.

Η Charli XCX, αφού κυριάρχησε αυτό το καλοκαίρι στην pop κουλτούρα με το άλμπουμ της «Brat», θα πρωταγωνιστήσει στο ερωτικό θρίλερ «I Want Your Sex» του Gregg Araki μαζί με την Olivia Wilde και τον Cooper Hoffman.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του «I Want Your Sex» και δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τον ρόλο της Charli XCX, αν και η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με την περιγραφή της ταινίας, όταν ο νεαρός και άπειρος Elliot (Cooper Hoffman) βρίσκει μία συναρπαστική δουλειά για τη διάσημη καλλιτέχνιδα, είδωλο και προβοκατόρισσα Erika Tracy (Olivia Wilde), οι φαντασιώσεις του γίνονται πραγματικότητα καθώς η Erika τον επιλέγει ως τη σεξουαλική μούσα της.

Όμως, σύντομα ο Elliot αντιλαμβάνεται ότι τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχό του, καθώς η Erika τον οδηγεί σε ένα ταξίδι πολύ πιο βαθύ από ό, τι θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί, σε έναν κόσμο γεμάτο σεξ, εμμονής, εξουσίας, προδοσίας και δολοφονιών.

Με εκκεντρικούς χαρακτήρες και ένα παιγνιώδες χιούμορ, το «I Want Your Sex» θα ανατρέψει τις προσδοκίες με τρόπο που θα σοκάρει και θα ενθουσιάσει, υπόσχεται η περιγραφή της ταινίας.

Ο Gregg Araki συνυπέγραψε το σενάριο της ταινίας «I Want Your Sex» μαζί με την Karley Sciortino.

Η Charli XCX πρόκειται επίσης να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Faces of Death» του Gregg Araki, μαζί με την Barbie Ferreira, τον Dacre Montgomery και την Isa Mazzei, η οποία βασίζεται σε μία ταινία του 1978 με τον ίδιο τίτλο.

Το «I Want Your Sex» και το «Faces of Death» θα είναι οι πρώτες δύο εμφανίσεις της Charli XCX σε ταινίες μεγάλου μήκους, εκτός από τις ταινίες κινουμένων σχεδίων.

Στο παρελθόν, η τραγουδίστρια δάνεισε τη φωνή της στη Willow στην ταινία «The Angry Birds Movie» το 2016 και στην Kitty στο «UglyDolls» το 2019.

Στην τελευταία εμφάνισή της στον κόσμο του κινηματογράφου, η Charli XCX έγραψε μαζί με τον Leo Birenberg τη μουσική της ταινίας «Bottoms» το 2023.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News