Δευτέρα 16 Σεπτέμβριος 2024, 22:38
Ξένη Μουσική

Charli XCX και Troye Sivan πιστεύουν ότι με τη Chappell Roan η pop μουσική είναι σε καλά χέρια

«Νομίζω ότι είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα εποχή για την pop μουσική», δήλωσε η Charli XCX.

Το «Brat Summer» μπορεί να τελείωσε, αλλά η Charli XCX και ο Troye Sivan συμφωνούν ότι το μέλλον της pop μουσικής είναι σε καλά χέρια.

Σε μία κοινή συνέντευξή τους στο i-D, η Charli XCX και ο Troye Sivan μίλησαν για τις καριέρες και τη φιλία τους, αλλά και για όσα πρόκειται να δει το κοινό στην πολυαναμενόμενη φθινοπωρινή περιοδεία τους.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ρωτήθηκαν για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η pop μουσική αυτή τη στιγμή και οι δύο δήλωσαν ότι καλλιτέχνες όπως οι ίδιοι και η Chappell Roan βοηθούν έτσι ώστε η pop μουσική να συνεχίσει να είναι διασκεδαστική.

«Νομίζω ότι είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα εποχή για την pop μουσική, όπου επιβραβεύεται με έναν τρόπο που δεν έχουμε δει εδώ και καιρό», σχολίασε η Charli XCX.

«Νιώθω ότι υπάρχει αυτό το νέο κύμα καλλιτεχνών με διαφορετικές φιλοδοξίες και πολιτισμικά σημεία αναφοράς που πραγματικά ευδοκιμούν στην κυρίαρχη κουλτούρα. Και πιστεύω ότι είμαι εγώ, ότι είναι ο Troye, ότι είναι η Chappell [Roan]», συνέχισε.

Τα περισσότερα από αυτά τα πολιτισμικά σημεία αναφοράς, όπως εξήγησε, είναι εγγενώς queer, αποτελώντας μία σημαντική στιγμή για την εκπροσώπηση των ΛΟΑΤΚΙ+ στη δημοφιλή μουσική.

«Όταν σκέφτομαι τους τρεις μας, είναι πολλή μουσική που είτε είναι εγγενώς μέρος της queer κουλτούρας είτε είναι πολύ εμπνευσμένη από αυτήν και αυτό είναι εξαιρετικά ωραίο», τόνισε.

«Έχεις τόσους πολλούς καλλιτέχνες που είναι ανοιχτά gay και μιλάνε για την drag κουλτούρα. Είναι ωραίο που αυτό δεν είναι πλέον ανωμαλία», πρόσθεσε.

Ο Troye Sivan συμφώνησε με την εκτίμηση της Βρετανίδας τραγουδίστριας, προσθέτοντας ότι μέρος αυτού που κάνει τις επιτυχίες της Charli XCX και της Chappell Roan τόσο ενδιαφέρουσες τους τελευταίους μήνες είναι το γεγονός ότι και οι δύο κάνουν την ίδια μουσική που έκαναν πάντα.

«Δεν είναι σαν να έχετε αλλάξει την προσέγγισή σας. Δεν φαίνεται ότι προσπαθείτε ενεργά να κερδίσετε τις μάζες ή κάτι τέτοιο», σημείωσε.

«Προσωπικά, αυτό που βλέπω είναι η πιο αυθεντική, πραγματική εκδοχή σας και αυτή είναι που συνδέεται με το κοινό», συνέχισε.

Η Charli XCX και ο Troye Sivan προετοιμάζονται αυτή τη στιγμή για την επερχόμενη περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική, με τίτλο «Sweat Tour», που ξεκινά το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου από το Ντιτρόιτ.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής τους, η Charli έδωσε στους θαυμαστές τους μία μικρή πρόγευση από όσα αναμένεται να παρακολουθήσουν στις συναυλίες τους.

«Η σκηνοθεσία είναι απίστευτη. Χωρίς να θέλω να υπερβάλλω, αλλά είναι καταπληκτική», είπε.





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News